Bicicleta clasica sau bicicleta electrica?

Azi iti voi spune un secret, dar te rog sa nu razi de mine, da? Nu stiu sa merg pe bicicleta. Imi aduc aminte, ca am avut o tentativa, dar operatiunea in sine, mi s-a parut dificiala si am abandonat-o.
Dupa aceea, am imbratisat cu mare caldura, rolele. Totusi recunosc ca imi pare rau ca am renuntat atunci, pentru ca acum, cand majoritatea lucrurile au devenit electrice, mi-ar fi prins bine sa stiu sa merg pe bicicleta.
Stii ca acum in comert vei gasi pe langa bicicletele clasice, si biciclete electrice. Acestea din urma mo se par tare interesante si utile.

De ce mi se par utile aceste biciclete electrice?

Pai este simplu, in primul rand ca sunt usor de transportat, fiind mult mai usoare decat predecesoare lor, bicicletele clasice. Pe langa asta sunt pliabile – usor de depozitat si scapi de povara de a cauta un loc sigur, unde o poti lasa cat timp esti la munca.

Recunosc, ca mi se pare tare interesanta. Si pentru ca am cautat informatii, trebuie sa iti spun sincer ca in functie de model, timpul de incarcare este de 3 ore. Greutatea unei astfel de biciclete este de 12kg, si sunt realizate in asa fel incat greutatea admisa este de 100kg.

Doar lucruri bune, spun eu care sunt necunoscatoare, dar cred ca si cei ce folosesc aceste biciclete electrice, spun la fel. Mai ales ca, cu ajutorul lor poti scapa lejer de aglomeratia din mijloacele de transport.

Iti spun sincer, ca acum regret ca nu mi-am dat silinta sa invat, acum as fi putut merge pe o bicicleta electrica lejer, in locul autobuzului in care mori de cald.

Ma bucur tare mult ca lucrurile s-au schimbat, desi trebuie sa iti spun ca intr-un fel unele schimbari nu ne sunt atata de ok, ma refer din punct de vede medical. Pentru ca in urma mecanizarii lucrurilor, care candva ne obliga se depunem putin efort, nu vor mai face asta, asa cum in prezent avem hoverbord, sau bicicleta electrica, ATV sau orice alt tip de device-uri, menite sa ne faca viata mai comoda, dar intr-un fel lipsita de efort.

Daca si tu vrei un device care sa iti usureze viata, te sfatuiesc sa iti cumperi o bicicleta electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *