Blogatu gireaza pentru asigurarile mediate de Ovb Allfinanz Romania

Blogatu are fler: stie ce produse vor avea un viitor stralucit si le testeaza cu onestitate, precizand din start punctele forte ale acestora si punctele slabe ale lor. Cu miscarile sigure ale unui om deprins cu tehnologia imi place sa il urmaresc cum desface cutii, cum asambleaza si testeaza aparate si echipamente aratand componentele despre care vorbeste si precizandu-le si functiile.
Vorbeste putin, foloseste termenii tehnici si este de o cinste exemplara.
Cine doreste sa cumpere un telefon mobil sa asculte prezentarile sale si sa traga concluziile.
Pe blogul sau am citit prima oara despre OVB allfinanz Romania si am fost sigura ca spune 100% adevarul. Am incredere in el si stiu ca este si inteligent si onest, poseda acea inteligenta pusa in slujba oamenilor si a unei vieti mai bune.
Din dorinta de a arata ca Ovb Allfinanz Romania are capacitatea de a creste calitatea vietii celor care stabilesc un parteneriat cu ei prin intermediul asigurarilor, Blogatu prezinta pe blogul sau un articol amplu si documentat despre aceasta companie internationala de asigurari, insistand asupra asigurarilor de locuinte si asupra performantelor internationale si nationale ale Ovb.
Marius Calugaru insista asupra experientei acestei companii de asigurari. 40 de ani pe piata internationala a asigurarilor reprezinta o adevarata viata de om, iar 3,1 milioane de clienti putine firme reuseste sa multumeasca.
Ar trebui sa fim fericiti ca Ovb isi desfasoara activitatea si in Romania de 14 ani si ca in acesta perioada si-a diversificat ofertele pana la perfectiune.
Blogatu demonstreaza cu argumente seriozitatea companiei care mediaza asigurari. Daca si-ar fi desfasurat activitatea numai in Romania, de cativa ani, ar fi putut sa existe suspiciuni. Au fost multe firme care au promis romanilor marea cu sarea legat de pensii facultative si asigurari, dar la un moment dat nu au mai auzit nici de ele, nici de fondurile lor.
Ovb rezista de 40 de ani in Franta, Anglia, Germania si Marea Britanie, nu a avut reclamatii pana acum, iar clientii care isi fac o asigurare revin la un interval mic de timp solicitand un alt tip.
De pe Blogatu.ro am aflat ca se pot face urmatoarele tipuri de asigurari:
-asigurarea de locuinta, pe care trebuie sa o aiba orice familie ca nu se stie ce se poate intampla. Casa noastra este sfanta si avem nevoie de ea, iar in timpurile acestea greu cumperi sau faci o locuinta. Creditele se intind pe 15-30 de ani, astfel ca unii sunt datori pana la pensie, iar daca acesta casa luata cu atata sacrificiu se darama si nu este asigurata, va dati seama ce se intampla cu cei care locuiesc in ea? Cat de dezamagit poti sa fii, mai ales daca nu ai asigurare de locuinta.
-asigurarea de sanatate. In caz de imbolnavire te poti interna la cele mai bune clinici si beneficiezi de ingrijire premium. Daca iti pierzi capacitatea de munca partial sau total vei primi esalonat o suma de bani care sa te ajute sa supravietuiesti. Daca esti sanatos, primesti suma la sfarsitul perioadei.
-asigurarea de viata care o include prin beneficii pe cea de sanatate, dar supravietuitorii vor primi si suma stipulata in contract in cazul decesului asiguratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *