Corpul ideal cu Velashape 2

Recent am ajuns la o concluzie. Drept sa iti spun stiam acest lucru, dar acum ceva vreme mi-a fost confirmat acest aspect. Suntem obisnuiti sa ne ghidam dupa anumite tipare. Luam exemplu…ne dorim corpul ideal pana vine sezonul estival. Daca nu reusim acest lucru, ne schimba deadline-ul si il punem pana vine sfarsitul de an. Spune-mi, ai fost vreodata in situatia asta? Eu am fost, recunosc ca nu de putine ori mi-am dorit sa ajung la un corp de invidiat pana vine vara, si apoi pentru ca nu am reusit, mi-am schimbat data.  Totusi, acum am gasit solutia, cum poti avea corpul ideal, mai exact am aflat de Velashape.

Cum poti avea corpul ideal cu Velashape?

In primul rand trebuie sa stii ca Velashape este o tehnica medicala, descoperita in SUA. Pentru rezultate maxime, imbina 4 tehnologii care actioneaza simultan in aceeasi sedinta de tratament: radiofrecventa bipolara, infrarosu, vacuum pulsat si masajul cu role mecanice.

Ce face de fapt velashape 2? In primul rand elimina aspectul de coaja de portocala. Stim deja ca fiecare femeie se lupta cu acest aspect o viata, asa ca cei de la Noblezza prin tehnica Velashape, a gasit solutia, si astfel ne ajuta sa scapam de aceasta problema.

O alta problema cu care ne luptam este aceea a celulitei. Am citit o multime de lucruri despre acesta, si ma bucur enorm ca velashape trateaza celulita si previne aparitia ei.  De asemenea imbunatateste aspectul pielii, imbunatateste localizat circulatia sangvina. Ofera rezultate rapide si de durata, care se vad de la prima sedinta. Trebuie sa mai stii si ca este un tratament noninvaziv, remodeleaza silueta rapid. Pe langa acestea, trebuie sa iti mai spun si ca trateaza lipsa de fermitate a pielii de pe orice zona a corpului: abdomen, coapse, fese, gambe, brate, aripioare. Acest aspect mi se pare cel mai important. Mai ales ca dupa o sarcina, sau din cauza anumitor factori externi, pielea poate avea de suferit, astfel isi pierde din fermitate.

Recunosc ca Noblezza Beauty Clinic m-a facut curioasa si ca as vrea sa incerc acesta tehnica, Velashape, asa ca m-am uitat dupa velashape Bucuresti, si dupa ce am aflat tot ce ma intereseaza, m-am programat. Acum astept cu nerabdare ziua in care voi merge la salon. Cu siguranta Velashape este o tehnica ce merita incercata, mai ales ca poti avea corpul ideal dupa cateva sedinte.

Un comentariu la „Corpul ideal cu Velashape 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *