Evenimente de vis in aer liber

Desi aproape a trecut vara, din punct de vedere calendaristic, trebuie sa stii la fel de bine ca mine, ca urmeaza sezonul nuntilor. Se fac atata vara cat si toamna, si pe buna dreptate. Pentru ca acum fata de anii trecuti, acest anotimp este mai prietenos.
In copilaria mea, cum se termina luna august, incepea sa se simta schimbarea de anotimp, acum insa…lucrurile s-au schimbat, nu stiu daca in bine – din punct de vedere ecologic – dar pentru noi, iubitorii de petreceri in aer liber, sau la cort, este perfect.

Ca tot a venit vorba de cort. Am luat recent parte, la un eveniment sustinut la cort, si a fost absolut superb. Nu ma asteptam, dar sincer iti spun, ca este genul de eveniment la care trebuie sa mergi macar o data in viata.
Desi nu sunt genul de persoana, care organizeaza petreceri, m-am uitat totusi pe internet dupa corturi pentru evenimente. Asa am dat peste TentEvent, locul de unde poti inchiria corturi pentru diferite evenimente.

Recunosc ca ma asteptam sa gasesc un astfel de site, unul profesional, de unde sa poti achizitiona corturi pentru evenimente. Totusi recunosc, nu ma gandeam ca exista asa de multe tipuri de corturi. Multe si diferite, dar special realizate, sa faca petrecerea ta, un eveniment de neuitat.

Sincer daca pe viitor voi fi nevoita sa organizez o petrecere as merge pe aceasta idee. In primul rand pentru ca, in prezent vorbim de corturi elegante, albe, realizate cu gust, altfel fata de cele pe care le stiam eu.
Acelea fiind realizate din materiale inchise la culoare, dand cortului un aspect deloc elegant, ba din contra. Trebuie sa recunosc, ma bucur enorm ca evoluam, ca lasam in urma aspectele pe care candva le folosesem de nevoie, si aducand in lumina noii generatii obiecte simple dar luxoase, asa cum sunt si corturile de pe TentEvent.
In concluzie daca doresti sa organizezi un eveniment, si te bate gandul sa il faci in aer liber, apeleaza la TentEvent, ei sunt cei mai buni in domeniu. Ei vor stii ce tip de cort sa folosesti, iar eu iti pot spune, ca folosind un cort de la ei, vei avea un eveniment de neuitat.

Un comentariu la „Evenimente de vis in aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *