Filtru uv apa, un lucru necesar

Azi am ajuns la concluzia, ca uneori ne hranim cu amintiri. Nu stiu daca in mod voit sau involuntar, cand cineva spune anumite lucruri, imi vin in minte perioade din copilaria mea. Fie ca vorbim de amintiri fericite fie ca vorbim de amintiri mai putin fericite, eu una asa patesc.

Recent mi-a spus sotul meu ca avem nevoie de un filtru de apa, pentru boiler, atunci mi-am amintit cat a cautat tata un filtru, tot pentru boiler, si cat de important era acest aspect pentru el. Ma intreb cu ar fi reactionat daca ar auzi de filtru uv apa. Cand el si-a luat filtru pentru boiler, era o chestie ciudata cu ata, dar care isi facea treaba destul de bine. Totusi lucrurile s-au schimbat, in bine sau rau…mai putin conteaza, dar trebuie sa tinem cont de acest aspect. Acum avem de-a face cu microbi mai puternici, si pentru ca apa este importanta un filtru apa uv, este foarte important pentru a consuma apa in parametrii normali.

Desi nu am ajuns sa fac teste asupra apei potabile, sunt sigura ca un astfel de filtru ar fi bine venit. In primul rand pentru ca acestea sunt special concepute pentru a aduce apa in parametrii normali. Tot pentru asta se foloseste si un sterilizator uv apa.

Nu stiam exact cum arata, dar sunt o persoana curioasa, si am cautat pe internet, asa am aflat ca sunt in functie de putere, dar si ca fiecare are menirea de-a filtra apa pentru a ajunge in paharul nostru apa sanatoasa, potabila si fara bacterii care ne pot face rau.

Daca timpul a trecut peste noi, si anii au lasat in urma actiuni si evenimente care s-au transformat in amintiri, trebuie sa recunosc ca pentru mine acestea sunt tare benefice. Totusi stiu ca nu trebuie sa ma hranesc cu amintiri pentru ca asa viata va trece pe langa mine, si nu voi intelege nimic, si peste cativa ani, cu siguranta voi regreta.

Nu lasa sanatatea pe locul doi, ci pune-o in prim plan, ca doar asa vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus, alege un sterilizator uv apa sau un filtru uv apa, acestea iti vor face mult mai frumoasa si apa potabila, exact asa cum trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *