Geanta de voiaj potrivita pentru vacanta perfecta

Cand am plecat prima data cu sotul meu in vacanta ( in perioada aceea nu era casatoriti ) am plecat in vacanta cu un rucsac. Mi-am bagat acolo ce am considerat ca ma nevoie si gata, restul se rezolvau pe parcurs.

Imi amintesc ca am strans bani de la inceputul anului, aveam o cutie in care puteam bani, aia erau bani de mare. Ma gandesc acum ce simple erau lucrurile candva.

Cand am plecat in vacanta prima data in calitate de parinti…ei bine aici totul s-a complicat. Pentru ca un rucsac nu ne era de ajuns, asa ca am ajuns sa caut geanta voiaj dama. Una usor de utilizat dar si incapatoare.

Prima plecare a fost un haos total, luasem haine pentru Maya cat pentru o vacanta de o saptamana, nu pentru doua zile, am luat pe langa haine, tot ce ii trebuia unui bebelus, haine pentru noi, si multe alte lucruri inutile.

Dupa ce am ajuns sa intelegem valoarea unei genti de voiaj, am inceput sa ne limitam la o singura geanta. Nu mai luam haine in nestire pentru niciunu, nu avea sens sa ne caram cu tot sifonierul pentru doua zile.

Sincer iti spun ca am invata multe in patru ani, lucruri care acum imi sunt de folos. Daca dupa prima vacanta cu sotul meu ( cea de care ti-am spus mai sus ) am cautat genti voiaj, frumoase, dar nu si incapatoare. Iti spun drep ca luam genti de voiaj de cate ori gasesem ceva interesant, si de cate ori se apropia o vacanta, pentru ca mereu indesam in geanta mai mult decat putea duce.

Dupa ce am inteles ca era o risipa de bani, cand Maya a venit cu noi in vacanta, am inteles de ce o geanta de voiaj incapatoare era importanta. Nu mai tineam cont de aspect, ci ma uitam cat este de utila, daca are rotin daca se poate trage dupa mine, daca are buzunare in exterior, pentru diferite lucruri, dar si din ce material este realizata, acum pot sa spun ca aleg cu cap, nu mai cumpar dupa aspect.

Deci, in concluzie daca esti in cautare unui genti de voiaj, tine cont de cateva aspecte destul de importante: in primul rand unde pleci in vacanta, cate zile pleci si cu cine pleci. Pentru ca daca pleci cu prietenii, ai nevoie de anumite lucruri, daca pleci cu familia lista se schimba total.

Eu am invatat pe parcurs, cum pot avea o vacanta perfecta cu putin bagaj, dar cu geanta potrivita, pot sa iau de acasa tot ce imi trebuie sa nu voi fi nevoita sa iau mai multe genti, una este suficient.

Alege geanta potrivita pentru nevoile tale, doar asa vei stii ca ai luat in vacanta tot ce iti trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *