Haine second hand en gros

Cred ca pana in prezent am vazut si citit o multime de articole despre produsele second hand. Iti spun sincer ca am vizitat si eu cateva magazine, dar nu am gasit nimic pe gustul meu. Nu stii daca faptul ca nu sunt noi, are vreo legatura, dar pur si simplu, nu am gasit nimic sa imi placa.

Totusi intr-o in minte mi-a venit intrebarea asta: de unde isi fac aprovizionarea. Asa am inceput sa caut haine second hand en gros. Pentru ca ma gandeam ca nu au cum sa cumpere haine la bucata. Astfel am ajuns pe site-ul unei companii ce vand haine second hand en gros.

Am ajuns sa cred ca o afacere de genul acesta, poate fi profitabila, mai ales daca alegi sa cumperi haine de calitate, ajungand astfel sa iti faci un renume pe aceasta piata. Totusi cred ca este important sa stii de unde mai exact sa cumpari haine second hand en gros, pentru ca poti investii in haine ce ajung la carpe de sters praful, haine deteriorate sau de proasta calitate.

Nu stiu ce sfat as putea sa iti dau, daca eu una cred ca un astfel de magazin este foarte bun, mai ales ca am inceput sa fim mai deschisi fata de acest aspect, si am inceput sa colindam din ce in ce mai des aceste magazine, mai ales daca stim ca acolo putem gasi la pret de nimic haine de firma.

Iti spun drept, ca dupa ce am vazut locul de unde poti cumpara haine second hand, ma bate gandul sa imi deschid o astfel de afacere, pentru ca trebuie sa fim sinceri…toti visam la un business al nostru, toti ne dorim o sustinere financiara altfel decat cea oferita de un job full time. Totusi, cred ca trebuie sa stii exact ce implica acest tip de afacere, trebuie sa te interesezi inainte si abia apoi sa investesti, doar asa vei avea succes.

Trebuie sa recunosc, ca mie mi-a deschis ochii o bloggerita, ea mi-a arata ca in second hand-uri poti gasi o multime de produse frumoase, dar ca iti trebuie timp sa cauti. In concluzie, pe viitor voi vizita astfel de magazine, sigur voi gasi ceva pe gustul meu.

Un comentariu la „Haine second hand en gros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *