Intrebuintarile unui cutter plotter

Daca ai ajuns la acest articol, inseamna ca esti interesat sa afli ce este un cutter plotter, cum functioneaza si care sunt motivele pentru care trebuie sa iti achizitionezi un astfel de aparat. Trebuie sa o luam cu inceputul si sa aflam ce sunt mai exact aceste aparate. Dupa cum le spune numele, sunt niste aparate construite pentru taierea diferitelor materiale in forme precise.

Aceste aparate au diferite dimensiuni, asa ca primul factor de decizie in alegerea unui cutter plotter este dimensiunea camerei in care il vei utiliza. Bineinteles ca iti poti achizitiona un astfel de aparat si pentru uz personal, dar si pentru uz profesional. Poate ai o mica afacere de familie si confectionezi lucruri handmade si te-ar putea ajuta enorm in realizarea diferitor produse. In majoritatea cazurilor insa, aceste aparate sunt achizitionate de tipografii, fie mai mari sau mai mici, care au cerinte si comenzi de taiere a diferitelor materiale.

Dupa ce ai stabilit pentru ce ai nevoie de acest aparat si ai vizualizat incaperea in care va fi pus, e timpul sa trecem mai departe si sa aflam de cate tipuri sunt aceste cutter plottere. In portofoliul celor de la PIN gasesti o gama diversificata de astfel de aparate, asa ca hai sa le luam pe rand:

  1. Cutting Plotter Puma lV este un model de aparat cu taiere pe contur, care reuseste sa taie si sa decupeze perfect orice model, insa exista si varianta simpla a acestui aparat, care nu implica taierea pe contur. A fost creat pentru signmakerii care lucreaza in industria publicitara, insa este un aparat usor de utilizat asa ca este perfect si pentru persoane mai putin experimentate.
  2. Cutting Plotter Jaguar V PPF 1.6 m vine in intampinarea detinatorilor de autoturisme sau chiar proprietarilor de afaceri care se ocupa cu infolierea si inscriptionarea masinilor de mici si mari dimensiuni. Acest aparat este salvator de timp, dar si de degete, avand in vedere ca pana acum taierea foliilor pentru masini se facea manual. Fiind un aparat usor de utilizat, oricine se poate bucura de avantajele lui.

Acum ca ai aflat ce este, cum functioneaza si la ce ce poate ajuta un cutter plotter, poti intra pe site-ul celor de la PIN.ro si sa achizitionezi aparatul perfect, care te va ajuta enorm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *