Retetele ies gustoase cu faina delizia

Inca de cand stiu sa fac diferenta dintre cascaval si branza, imi place sa stau in bucatarie. Mare mi-a fost umirea cand am intros un castron cu susul in jos dupa batusem niste albusuri cu zahar in idea dea face bezele, si cand am vazut ca nu cade compozitia pe jos. Incep asa articol pentru ca azi vreau sa iti spun cat de mult s-au schimbat lucrurile de cand cu fetita mea.

Inainte nu acceptam pe nimeni in bucatarie, eram doar eu si ideile mele, puneam in aplicare o multime de reteta gasite pe internet, si chiar daca ustensilele mele de ornat nu erau foarte performante, imi iau prajiuri gustoase.

Acum am un ajutor de nadejde, fetita mea, caruia ii place la nebunie sa se joaca in faina. Apropo de joaca, recent am fost la cumparaturi sa iau cele necesare pentru placinta cu mere ( preferata sotului meu ). Am cumparat faina, mere si esentele necesare.

Nu mereu tin cont de ce cumpar, dar de cand Maya face parte din viata mea, aproape 4 ani, cumpar produse de calitate, nu mai fac rabat, pentru ca sincer…folosind produse de calitate, vei avea cele mai bune produse, si recunosc ca asta am descoperit-o singura, dar asta este o alta poveste.

Am auzit de la o prietena, ce gateste si coace prajituri mai des ca mine, de faina delizia, mi-a spus ca cele mai bune prajituri ies cu delizia, pentru ca aceasta faina este de calitate superioara. Mi-a spus ca este facuta la o moara speciala, care dispune de echipamente special realizate pentru a sorta tipul de gris in functie de granulatie.

Iti spun sincer ca pan acum foloseam faina normal, de tip 000, dar de cand am incercat faina delizia, cand ies la cumparaturi si pe lista este trecuta si faina, mai uit dupa delizia, pentru ca stiu exact ca este cea mai buna. Si recunosc ca impreuna cu Maya facem cele mai bune prajituri, si promit ca urmatoare data cand fac placinta cu mereu iti voi lasa retata impreuna cu fiecare pas si poze.

Alege si tu delizia pentru ca atunci cand faci prajituri acestea vor iesi exact asa cum ti-ai imaginat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *