Simeringuri auto – o piese de folos pentru masina ta

Inca din copilarie, am invatata diferiti termeni. Denumiri ciudate si am aflat despre piese de masina si nu numai. Tatal mecanic fiind, mereu ne povestea diferite intamplari de la locul de munca. Asta cand ne adunam la masa. Intr-o seara l-am auzit spunand simeringuri auto ( puteam sa jur ca se semeringuri auto ) dar uite ca nu-i asa.

Curioasa din fire, l-am intrebat ce sunt alea simeringuri auto, si dupa ce mi-a dar o explicatie pe care un copil de varsta mea, nu aveam cum sa o intelegea ( cred ca si-a dat seama dupa fata mea ) a mers in garaj si mi-a adus un simering.

In perioada aceea tatal meu visa sa ma faca soferita, cu timpul a realizat ca visul lui ni se va indeplini prea curand, drept urmare nici in prezent nu detin o masina sau un permis. Asa ca ceea ca candva am invatat de la tatal meu, a devenit amintire.

Totusi daca sotul meu isi va lua masina, cu siguranta ii impartasi cunostintele mele in materie de mecanica, si cu siguranta voi avea o satisfactie cand il voi corecta, si ii voi spune ca nu este corect cum pronunta. Dar trebuie sa iti spun ca in urma unor cautari pe internet, am gasit simering Viton,  un simering de inalta calitate, cu rezistenta mare la uzura. Acest tip de simering il puteti comanda direct, sau pe comanda, in functie de nevoile tale.

Desi nu stiu multe lucruri, recunosc ca multe imi trezesc amintiri. Stiu ca o femei poate fi la fel de priceputa ca un barbat la mecanica, dar trebuie sa le recunoastem meritele, fiind niste mecanici exceptionali. Cei drept aceasta meserie li se potriveste de minune.

Cand ma gandesc la asta, asa cum ti-am spus ca este o meserie despre care am auzit multe, inca din copilarie, pentru ca tatal meu a fost mecanic multa vreme. De atunci cunosc unele aspecte, si spre deosebire de alte fete, stiu cum arata un motor sau unele denumiri tehnice.  In concluzie, daca nu cunosti mecanica, te sfatuiesti sa mergi pe mana unui specialist, doar asa vei stii ca masina ta este pe maini bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *