Sistem de navigatie pentru Skoda Octavia

Atunci cand sotul meu a luat decizia sa isi cumpere masina, m-am bucurat enorm. Stiam ca isi doreste de mult dar  a durat atat de mult sa ia o decizie, pentru ca nu era decis asupra modelului.

Mi-a spus pana la urma ca isi va o Skoda Octavia. Mi-a arata o multime de modele si culori, din ani diferiti. L-am ascultat cu drag pentru ca iti povestea despre fiecare masina, cum povesteste un copil mic o intamplare. Cu multa pasiune, si cu emotie.

Pentru ca am decis sa ii cumpar un cadou de masina noua, m-am uitat dupa navigatie Skoda Octavia 2. Stiam deja ca ii va fi foarte util un sistem de navigatie performant, mai ales ca aceea masina, va deveni o buna modalitate de a iesi in oras sau din oras, comod, impreuna cu cea mica.

Zis si facut, am gasit un sistem de navigatie Skoda Octavia 2, perfect pentru nevoile sotului meu, am comandat-o si am avut grija sa pun cadoul intr-un loc in care avea sa-l gaseasca.

Trebuie sa iti spun ca s-a bucurat ca un copil. Pur si simplu faptul ca i-am un sistem de navigatie potrivit masinii lui, la uimit, si la facut sa inteleaga cat de atenta era atunci cand imi povestea detaliile masinii, aceea masina ce urma sa devina masina familiei noastre.

Candva nu credeam ca un astfel de cadou este potrivit. Multa vreme mi s-a parut neinspirat, dar daca alegi sa faci cadou un sistem de navigatie unei persoane dragi, tot ce conteaza este sa fii atenta la tipul de masina pe care-l detine. Doar asa vei impusca doi iepuri dintr-o lovitura.

El va fi impresionat ca ai ascultat tot ce ti-a povestit despre masina visurilor lui, si nici nu va trebui sa umbli ca sa schimbi cadoul, pentru ca nu se potriveste.

Recunosc ca nu stiam ca unele sisteme de navigatie sunt potrivite unui anume tip de masina, dar uite ca accesibilitatea informatiilor, si mai ales internetul, te ajuta sa faci cadouri potrivite celor dragi.

Cu putina atentie am reusit sa ii cumpar sotului un sistem de navigatie, cadou potrivit pentru un sofer, dar si pentru familia  acestuia, pentru ca impreuna se pot bucura de vacante uimitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *