Tu organizezi periodic team building pentru angajati

Cred ca deja stii ca mi-am schimbat locul de munca. Nu am ajuns la lucrez la o firma de transporturi si logistica, si trebuie sa recunosc, ca imi place. Este genul de companie ce face diferite lucruri pentru angajatii ei.
Acum ca incepe scoala, s-a ocupat sa echipeze toti copii angajatilor cu cele necesare pentru scoala sau gradinita. In functie de varsta copilului. Nici pe noi, angajatii nu ne-a uitat tocmai ce a fost anuntata team building-ul de anul acesta.
Nu lucrez de foarte mult timp, dar imi place. Ca orice job are avantaje si dezavantaje, dar una peste alta este ok. Iti spun drept ca vreau da ma duc in team building, pentru ca este genul de iesire , ce apropie angajatii.
Tu ai merge intr-un team building pentru angajati? Eu am mai fost, cu multi ani in urma, si sincer iti spun, m-am distrat si am invatata lucruri interesante. Ca sa nu mai vorbesc de locurile absolut superbe, pe care le-am vazut.
Asa cum zicea un team building pentru angajati, are scopul de a ajuta angajatii, sa se cunoasca mai bine. Trebuie sa recunoastem ca atunci cand esti la birou, adopti o altfel de atitudine fata de cea de zi cu zi.
Tocmai de aceea au fost gandite aceste team building-uri, ca angajatul sa fie altfel, sau sa se deschida fata de colegii lui. Ajungand astfel sa colaboreze mult mai bine la locul de munca, fiind astfel mult mai productivi.
Trebuie sa iti spun ca exista companii care s-au specializat in astfel de activitati, si care au rolul de a pune la dispozitie diferite activitati, menite sa faca angajatul sa lucreze in echipa.
Cred ca stii ca lucru in echipa, de cele mai multe ori, este mai productiv, decat atunci cand lucrezi singur. Nu degeaba exista vorba „ unde-s doi puterea creste”. Asa este si intr-o companie, cu cat exista colaborare intre angajati, cu atat treaba merge mult mai bine.
Ma bucur ca se organizeaza un team bulding pentru angajati, pentru ca astfel voi reusi sa cunosc mult mai bine colegii din diferite departamente, colegi cu care tin legatura doar telefonic.

Un comentariu la „Tu organizezi periodic team building pentru angajati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *