Un manipulant marfa care nu isi paraseste locul de munca

Nevoia de manipulanti marfa este in continua crestere in societatea actuala axata pe consum. Uneori consumatorismul este dictat de calitatea indoielnica a produselor: imbracamintea se rupe repede, electrocasnicele sunt garantate 3 ani. In plus, noi venim cu tendinta de a varfui carucioarele din epoca in care in magazinele noastre se statea la coada si pentru o sticla de lapte.
Manipulantii marfa ii poti vedea peste tot: in supermarketuri, in atelierele de productie sau in depozite, in pietele agroalimentare.
In prezent, munca lor s-a simplificat considerabil datorita utilajelor care asigura manipularea mecanizata a lazilor, a baxurilor grele, a produselor rezistente sau perisabile. Cu toate acestea omul care se ocupa de transferul televizoarelor, baxurilor cu sticle de bere, lazilor cu fructe si legume trebuie sa fie extrem de atent sa nu produca pagube si sa nu se accidenteze.
Asiaticiii au aceste calitati la care se adauga rezistenta la stres, in plus, un manipulant marfa recrutat din Filipine nu va parasi locul de munca dupa cateva luni cautand altul mai bun. Meseria de manipulant marfa este deosebit de solicitanta si in afara de concedii nu prea ofera timp liber. Un profesor are trei zile libere pe saptamana (sambata, duminica si ziua metodica, in functie de specialitate), plus vacantele si sarbatorile legale. Manipulantul marfa este solicitat mai ales de sarabtori, cand vanzarile explodeaza.
Un manipulant marfa recrutat din strainatate garanteaza faptul ca postul nu va mai ramane repede vacant. Imaginati-va un depozit de constructii fara manipulant in toiul verii, cand se construieste peste tot si nevoie de materiale este in crestere! Clientii ocolesc punctele in care sunt obligati sa incarce singuri sacii de ciment, teracota sau bucatile de rigips.
Simultan cu aparitia in tara noastra a firmei de recrutare a fortei de munca din strainatate Jordanriver.eu, problema lipsei manipulantilor s-a rezolvat fiindca sunt adusi de la mii de kilometri oameni cu chef de munca, doritori sa isi amortizeze cheltuielile legate de mobilitate si sa stranga bani pe care sa-i trimita familiilor sau sa-i foloseasca personal. Inainte de a intra in activitate in Romania ei trec prin nenumarate filtre, atat din punct de vedere comportamental, cat si profesional. Numai spuma este adusa sa lucreze aici. Asta inseamna ca nu mai sunteti in situatia de a formula mereu anunturi de angajare si de a roti personalul disponibil si ca veti spune: “Adio” pagubelor din depozit.
Apelati cu incredere la firma Jordanriver.eu, precizand numarul de posturi disponibile, asteptarile pe care le aveti de la viitorii salariati si ceea ce le puteti oferi! Procesul nu se desfasoara repede, dar este foarte eficient, fiindca testarile sunt riguroase, iar asiaticii, prin felul lor de a fi merita efortul.
Toti angajatorii care au recurs la aducerea in tara a acestei forte de munca se declara 100% multumiti si spun ca ar recurge la acesta solutie de cate ori ar fi nevoie, fiindca filipinezii se adapteaza rapid, considera ca fac parte din familia mare a firmei si prin munca lor urgenteaza drumul catre progres.
Consider ca si persoanele particulare se pot bucura de bratele pricepute ale acestor oameni stiut fiind cat de bune sunt menajerele si bonele filipineze. In concluzie, nu ratati sansa de a angaja pentru dumneavoastra muncitori recrutati cu atentie din Asia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *