Usa de interior potrivita familiei tale

Am facut-o si pe asta…am spar usa de la dormitor, si acum sunt in cautarea unor usi de interior. Iti spun sincer ca imi imaginam altfel acest articol. Pur si simplu este ceva ce s-a intampla recent. Si chiar vorbesc serios cand iti spun ca ma uit dupa usi de interior.
Acum cateva zile fetita mea s-a inchis in dormitor. Aveam o usa de interior cu incuietoare, stia sa o incuie, dar nu stia sa o descuie, asa ca intr-o seara. Cand i s-a parut ei ca nu suntem de aceeasi parere cu ea, s-a incuiat in camera, si acolo a ramas, blocata. Cred ca nu m-am panicat niciodata ca atunci…pur si simplu ideea ca nu poate iesi din camera, m-a facut sa inteleg cat de importante sunt cheile. Avea si usa mea cheia candva, dar in acel moment nu mi-a trecut prin minte, unde se putea afla. Dar ca sa nu mai lungesc povestea…totul s-a rezumat la urmatoarele lucruri…am spart usa.
Nu ca in filme, ca spre uimirea mea, usa aia era chiar rezistenta. In conditiile in care la televizor vedem o multime de lucruri legate de acest aspect. Usi sparte cu usurita, bine ce-i drept acelea sunt sparte de persoane cu experienta. Intreaga operatiune a durat doua ore. Ore in care am incercat aproape toate tipurile de unelte din casa. Pur si simplu usa aceea nu a vrut sa se deschida altfel.
Iti pot spune, ca au fost cele mai lungi doua ore din viata mea. Niciodata nu am crezut ca voi regreta faptul ca nu am ales o usa fara incuietoare pe interior. Ne-am chinuit tare sa deschidem usa, si chiar daca pe internet exista clipuri care te pot ajuta in acest fel, iti spun sincer ca atunci nu mi-a trecut prin minte sa ma uit sa vad modalitati de a deschide o usa de interior.

Alege o usa de interior potrivita pentru familia ta!

Dupa o astfel de experienta ajungi sa gandesti altfel, sa ai altfel de prioritati si sa iei in calcul majoritatea aspectelor, atunci cand vrei sa cumperi usi de interior. Asa m-am apucat sa caut usi de interior de calitate superioara, dar cu geam…da cu geamuri, mici sau mari care poti fi taiate cu usurita in caz de ceva.
Asa am ajuns pe usi-bune.ro. Stiu ca puteam sa aleg o usa din magazinele fizice, mai ales ca in capitala sunt destul de multe, dar lipsa de timp si comoditatea isi spune cuvantul, asa ca aleg sa merg pe mana expertilor si sa imi iau usa de pe internet.
Am ales o usa destul de ok, mai ales ca vreau sa evit orice tip de incidente, pretul a fost destul de ok, rezonabil pentru o usa de calitate superioara. A ajuns perfect ambalata, cat sa poata fi evitata orice deterioare. Multe persoane mi-au spus sa merg intr-un magazin obisnuit sa imi cumpar o usa, dar sincer eu ma bucur ca am ales sa merg pe mana celor de la usi-bune.ro, pentru ca aici am gasit modelul de care aveam nevoie si stiu sigur ca acum am facut alegerea potrivita.
Ca o concluzie, mai mult pentru mine, decat pentru tine…atunci cand ai copii, sau te gandesti sa faci copii, cand vine vorba de usi de interior sau de orice alt obiect din casa, trebuie sa dai in mintea copiilor, doar asa vei stii cam ce probleme pot aparea. Eu stiu sigur ca daca voi mai avea un pitic, ma voi asigura ca fiecare usa are cheie, si ca voi stii de ele, ca nu vor avea fluturas pe interior si ca va avea geamuri, suficient de mari cat sa incapa mana unui adult prin ele.
Ai grija ce usa alegi daca ai copii, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *