Balustrade din sticla, o schimbare eleganta

Ai fost recent in complex comercial, sau intr-o cladire, recent construita? Ai vazut cat de multe lucruri s-au schimbat. In primul rand trebuie sa vorbim de usurinta cu care s-au construit acele cladiri. Fiecare construita cu cap si cu materiale de calitate.
Am ramas uimita cand am vazut cat de repede sa ridica in prezent un depozit, sau o cladire de birouri. Acum ceva vreme totul era dificil. Pentru ca nu exista materiale atata de usor de folosit. Nu exista placa de rigisp, sau acele lavabile usor de curatata. Sa nu mai vorbim de cum erau facute atunci balustradele.
Inainte erau din metal sau marmura, poti sa vezi astfel de modele in cladirile vechi, in cele noi vei gasi balustrade de sticla. Realizate dintr-un geam securizat. Acestea mi se par uimitoare, desi putin cam greu de intretinut.

Daca ne gandim la o cladire de birouri unde este imposibil sa nu atingi din greseala geamul. Dar lasand la o parte acest aspect, chiar daca cele de marmura, au farmecul lor, aceastea de sticla sunt elegante si dau cladirii un aspect aparte.
Acest tip de balustrade din sticla, le poti folosi si acasa, fiind la fel de impresionante ca cele folosite intr-o cladire ca cele mai sus mentionate. Desi trebuie sa o recunosc, in casa mi se par mult mai speciale. Parca dau locuintei o altfel de personalitate.
Daca as construi o locuinta cu etaj, iti spun drept ca as apela la aceste balustrade, fii la fel de sigure ca cele utilizate in trecut, pentru ca asa cum am mentionat mai sus, sunt realizate dintr-un geam special, securizat.
Ca o concluzie oarecum generala, pot sa iti zic ca aceste schimbari sunt bine venite. Atata cele legate materialele de construnctii, cat si cele legate de modernizarra aspectului unei locuinte, sau a unei cladiri de birouri. De aceea sunt extrem de incantata, ca acum putem alege dintr-o gama asa de variata de produse, reusind cu putin efort sa transformam o locuinta intr-o casa a visurilor nostre. Totul fiind acum la indemana noastra, mai ales ca internetul face ca totul sa fie mult mai accesibil si mai comod.

Un comentariu la „Balustrade din sticla, o schimbare eleganta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *