Ceva special, pentru o doamna speciala

Cand stiu ca suna ciudat, cand spuneai ca ti-ai cumparat accesorii. Mai alea daca vorbim de accesorii din argint, sau inele. Din pacate traiam intr-o perioada in care unele lucruri erau privite ciudat, perioada in care nu se acceptau astfel de lucruri, dar ma bucur ca s-au schimbat timpurile, si ne putem cumpara cu usurinta lucruri.
Azi, totusi vreau sa vorbim de cadouri femei indiferent de ocazie, dar si fara ocazie, o doamna sau o domnisoara, poate primi cadouri. Nu zic ca este ceva gresit in aprecierea sexului frumos, dar mi-am propus sa vin in ajutorul vostru, si sa realizez o mica lista cu ce lucruri poti face cadou unei femei.

Accesorii

Acestea sunt cele mai cunoscute cadouri pentru femei, cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca in comert exista o gama variata de accesorii, fie cele clasice fie handmade.

Articole vestimentare

Spuneam intr-un articol, ca trebuie sa cunosti o persoana ca sa ii poti oferi cadou articole vestimentare, si imi sustin parerea, pentru ca nu prea merge sa oferi o rochie unei persoane care nu poarta rochii, si lista poate continua. Daca totusi vrei sa mergi pe ideea asta, poti sa ii oferi un card de cumparaturi, astfel persoana respectiva isi poate achizitiona ceva pe placul ei.

Produse cosmetice

Incep prin a spune, un mare NU seturile formate din geluri de dus, sapunuri, deodorante…credema…ii poti lasa o impresie nu tocmai placuta acelei doamne, si nu cred ca asta vrei. La fel ca la haine, trebuie sa ai putina cunostinta de cauza in aceast domeniu. Poti oferii aceste lucruri daca va cunoasteti de mult. La fel si acele seturi cu produse pentru ingrijire personala, deoarece pur si simplu iti las un sentiment putin altfel decat ar fi normal.
Nu stiu cum esti tu, dar eu aleg sa caut idei cadouri femei, cand nu cunosc asa de bine persoana caruia ii era destinat cadoul. Sunt multe site-uri care ofera idei cadouri femei si idei cadouri barbati, pentru ca ei stiu cat de dificil poate fi sa alegi cadoul potrivit pentru o persoana draga. De aceea te sfatuiesc ca inainte sa alegi un cadou, sa faci o mica verificare pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.