Curatenie pentru firme? De nota 10, asigurata de CleanSpot!

Mentinerea unui mediu de lucru curat si ordonat, la job, nu implica doar responsabilitatea angajatilor, ci si alegerea unor servicii de curatenie prestate de catre profesionisti. Asadar, in calitate de director al firmei, este necesar sa ai grija si de acest aspect, aproband parteneriatul cu un furnizor competent si serios.

CleanSpot este o companie ce ofera, printre altele, si servicii curatenie pentru firme, personalul acesteia reusind sa se plieze cu usurinta pe cerintele si necesitatile tuturor clientilor.

Contactati-ne pentru mai multe detalii!

CleanSpot – servicii curatenie pentru firme, de calitate!

Curatenia este foarte importanta atat la locul de munca, dar si acasa sau in alte tipuri de spatii, fiind absolut necesar ca aceasta sa se realizeze in mod regulat pentru a mntine un spatiu curat, ordonat si igienizat. Nu doar aspectul estetic al spatiului va fi imbunatatit, ci si microbii vor fi indepartati in mod eficient.

Personalul CleanSpot este bucuros sa intervina de fiecare data cand le solicitati ajutorul sau, in cazul in care vi se pare mai usor, putem incheia un contract care prevede furnizarea de servicii curatenie la un anumit interval de timp. Totul depinde de voi si de preferintele voastre.

Suntem deschisi la orice solicitari si intervenim in cel mai scurt timp. Dispunem numai de produse de calitate si instrumente moderne, performante, care contribuie, in mod evident, la obtinerea unor rezultate de exceptie, pe masura asteptarilor.

 Gama de servicii curatenie pentru firme, oferita de CleanSpot

CleanSpot furnizeaza servicii de curatenie generala sau de intretinere pentru spatii de birouri, pentru depozite, hale si alte tipuri de spatii industriale.

Activitatile de curatenie la serviciu presupun:

–    intretinerea zilnica a birourilor – colectarea gunoiului, spalarea vaselor, igienizarea bucatariei si a bailor, improspatarea aerului;

–        spalare mecanizata a mochetei, spalare mecanizata a gresiei;

–   spalare mecanizata a pardoselelor din depozite – beton elicopterizat, pardoseala epoxidica;

–        spalare geamuri chiar si cele greu accesibile, aflate la inaltime;

–        spalare fatade de cladiri.

Bineinteles, tinem cont de necesitatile fiecarui client in parte si suntem deschisi si la alte solicitari privind serviciile de curatenie pentru firme, asa ca nu ezitati sa ne contactati cat mai curand pentru a beneficia de solutii personalizate, ce reusesc sa rezolve orice problema cu care va confruntati in acest domeniu.

Apeleaza la profesionisti atunci cand aveti nevoie de servicii curatenie pentru firme!

Pentru ca suntem o echipa serioasa, ce se implica total in serviciile pe care le presteaza, reusim sa ne satisfacem chiar si cei mai exigenti clienti, fie persoane juridice sau fizice. Nu facem diferentieri din cauza costurilor implicate sau din alte motive, ba dimpotriva, reusim sa fim corecti in ceea ce priveste modul in care colaboram cu clientii. Iar acest lucru este unul dintre principiile dupa care ne ghidam activitatea, si se vede! Clientii nostri nu au decat cuvinte de lauda la adresa noastra si isi declara multumirea de fiecare data cand au ocazia! Iar noi ne bucuram nespus ca obiectivul nostru de la inceput, este indeplinit cu fiecare parteneriat.

In cadrul fiecarei colaborari, dam dovada de amabilitate, flexibilitate, seriozitate si profesionalism. Preturile pe care le practicam pentru serviciile curatenie pentru firme (dar nu numai), sunt unele corecte si avantajoase asa ca nu trebuie sa va faceti griji nici din acest punct de vedere.

Nu ezitati sa ne contactati pentru programari sau informatii suplimentare!

–––––––––––-

DATE DE CONTACT

WEBSITE: https://cleanspot.ro/

TELEFON: 0747171409

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *