Cutii cu flori deosebite, un cadou perfect

Iti spun sincer, daca acum ceva vreme as fi primit un buchet asa de minunat de flori, nu as fi avut cuvinte sa ma exprim. Recent am implinit patru ani, de cand am spus DA, patru ani minunati, alaturi de Maya si de sotul meu. Au fost ani, cu bune si cu rele, asa cum este normal intr-o familie.

Totusi recunosc, ca de data aceasta, sotul meu a reusit sa ma suprinda cu cadou superb. Cadou ce era alcatuit dintr-un buchet de flori superb, in cutie. In minte mi-a venit ideea de flori in cutii, si trebuie sa recunosc, ca am vazut acum mult timp aceasta ideea, dar nu credeam ca sotul meu se gandeste la astfel de cadouri.

Stiam ca exista conceptul de cutii cu flori, dar nu credeam ca sunt atata de superbe, si de rezistente. Pur si simplu modul in care sunt realizate, le ajute sa reziste timp indelungat.

Pentru ca se apropie o zi speciala pentru cineva drag, m-am apucat sa caut flori la cutie, pentru ca vroiam ca aceea persoana sa se simta la fel de speciala, cum m-am simtit eu cand am primit cadoul de la sotul meu. Asa am gasit cutii cu flori deosebite de cea mai buna calitate, cutii alcatuite din flori, absolut superbe, care vor impresiona aceea persoana speciala.

O sa ti se pare ciudat, dar din greseala am scris bcuhete de flori in cutie, nu buchete de flori in cutie, si recunosc ca rezultatul, ma dus pe pagina celor de la Maison d’or. Aici am gasit cele mai superbe buchete de flori in cutie, pe care le-am gasit pe internet, si sa nu mai vorbim de preturi.

Sincer, mi se pare interesant acest concept, pur si simplu faptul ca nu trebuie sa iti bati capul cu vaza sau orice alt recipient cu apa, pentru a pastra florile intr-o stare perfecta, pana cand ajungi acasa, si nu numai. Stiam de mult, ca au aparut cosulete cu un burete special, care are acest rol, dar recunosc ca, aceste cutii, sunt superbe, arata absolut minunat, si fac impresie, de fiecare data cand acestea sunt oferite cadou.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *