Intimidare – Penelope Douglas

Numele meu este Tate. Totuși, el nu îmi spune așa. Nici măcar nu i-ar trece prin cap să mi se adreseze atât de familiar, asta în cazul în care mi s-ar adresa cât de cât. Nu, abia dacă îmi vorbește.

Acum ceva timp, o prietena mi-a recomanda, cartile scrie de Penelope Douglas. Recunosc ca mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalta. Dar sincer iti spun, acum imi pare rau. Dupa ce am citit Intimidare, totul s-a schimbat.

Am inceput sa o citesc acum cateva zile, dupa patru zile am terminat-o si recunosc ca Intimidare de Penelope Douglas este o carte superba. Imi place cum Tate – Tatum Brandt ii face fata lui Jared, dar intr-un fel sau altul, printre randuri, se observa ca totul incepe in trecut, si ca fiecare rautate pe care Jared i-a facut-o lui Tate ascunde sentimente.

Actiunea incepe cu o petrecere, la care K.C o taraste pe cea mai buna prietena a sa – Tate – si care se sfarsente prin spargerea nasului lui Madoc ( cel mai bun prieten a lui Jared). Dupa un an in care Tate si-l petrece in Franta, cand revin in oras, la liceu, totul se schimba.

” Putin imi pasa daca traiesti sau mori”

Inceteaza sa fie intimidata de Jared si riposteaza. Nu ii mai face jocul si de fiecare data cand acesta face ceva ce pe Tate o deranjeaza, aceasta riposteaza. Totusi cand Jared si Madoc sa iau la bataie chiar in fata casei lui ( Jared ) aceasta iese cu pistolul in mana, gata sa le sara in ajutor.

Mi se pare amuzant cu Penelope Douglas ii aduce aproape pe cei doi. Cei ce candva au fost prieteni. Doua persoane care s-au distantat din senin, si pentru care Tate repeta ca o mantra ca-l uraste, desi adevarul este altul, si asta se vede tot mai bine, cu fiecare capitol parcurs din carte.

Intimidare face parte din seria The Fall Away, impreuna cu alte patru carti. Pe aceasta si pe celelalte volume, le puteti gasi pe Libris. Si drept sa iti zic, te sfatuiesc sa le citesti, daca iti plac cartile cu adolescenti.

Mie imi plac, pe langa cele fantasy, acestea sunt cartile ce le ador. De aceea Intimidare, este cartea scrisa exact pe placul meu, si abia astept sa le citesc si pe celelalte din seria The Fall Away.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *