Obloane aluminiu – calitate si preturi avantajoase de la Soral Technik!

Sunteti in cautarea unei solutii pentru a maximiza confortul in locuinta voastra sau in orice alt tip de spatiu? Vreti sa aveti posibilitatea de a doza cantitatea de lunina ce patrunde in interior, conform dorintelor voastre? Vreti sa va bucurati de mai multa intimitate si siguranta? Sa nu fiti deranjati de zgomotele de afara? Soral Technik va propune instalarea unor obloane aluminiu, pe care le puteti achizitiona la preturi avantajoase, caracteristicile fiind alese in functie de preferinte.

 De ce sa instalati obloane aluminiu in orice tip de spatiu?

Dupa cum v-ati putut da seama din randurile anterioare, aceste obloane aluminiu atrag dupa sine o multime de beneficii, precum: aduc un plus de fumusete fatadelor datorita functiei estetice pe are o au, asigura un grad ridicat de securitate si intimitate, precum si un confort termic si fonic etc.

De asemenea, in cazul in care optati pentru produsele oferite de catre societatea noastra, calitatea este garantata, iar preturile sunt avantajoase si corecte.

Un alt motiv pentru care merita sa ne alegeti ca si partener, este ca puteti opta pentru tipurile de obloane care vi se par mai atractive: culisante, batante sau armonice.

Si cum nu toate ferestrele sunt cu unghiuri drepte, obloanele pot avea diferite forme speciale ( rotunde, trapez etc.), obtinandu-se astfel accentul dorit pe fatade.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre aceste modele de obloane aluminiu pe care le punem la dispozitia voastra, respectand cel mai bun raport calitate-pret, nu ezitati sa ne contactati. Va stam cu placere la dispozitie in orice moment.

 Caracteristici obloane aluminiu

In functie de preferintele fiecaruia dintre voi, aceste obloane din aluminiu pe care le realizam conform celui mai inalt nivel de calitate, pot fi prevazute cu lamele fixe sau mobile. De retinut ca, daca doriti si  solutie optima de umbrire, in special in zilele insorite de vara, atunci lamelele mobile sunt recomandate intrucat permit reglajul respectiv.

Produsele noastre sunt ideale atat in anotimpul cald, cat si in anotimpul rece intrucat constituie o bariera pentru razele soarelui, respectiv pentru frig, creand o atmosfera confortabila in interiorul spatiilor.

Puteti opta pentru nuantele preferate intrucat sunt disponibile intr-o paleta coloristica bogata.

Calitatea este un criteriu de la care nu facem rabat, dorind sa oferim clientilor nostri tot ce este mai bun. Cei care au ales produsele noastre se declara multumiti si spun ca vor reveni de cate ori vor avea ocazia.

Daca doriti sa va convingeti si voi de faptul ca aceste obloane aluminiu de la Soral Technik reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face, va asteptam cat mai curand solicitarile.

Pentru obloane aluminiu, alegeti parteneriatul cu Soral Technik!

In ceea ce priveste comercializarea de obloane aluminiu, compania noastra a ales sa colaboreze cu firma Ehret, aceasta fiind una dintre cele mai mari producatoare din Europa de Vest, ce activeaza pe piata de specialitate inca din anul 1969. Personalul Soral Technik s-a specializat urmand cursuri chiar in cadrul fabricii producatorului (Ehret), astfel incat sa poata consilia in mod corect si transparent clientii atunci cand doresc sa achizitioneze produsele furnizate.

Pentru comenzi si informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, va asteptam sa luati imediat legatura cu specialistii amabili si competenti ai echipei Soral Technik.

Showroom-ul din Pipera va asteapta cu solutii eficiente pentru proiecte de succes! O gama variata de produse dedicate construciilor si solutii eficiente va intampina in 150 mp!

–––––––––

DATE CONTACT

Website: https://www.soraltechnik.ro

Telefon: 0722 243 067

Showroom: Bulevardul Pipera 59, Voluntari, Ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *