Pana cand ma voi vindeca de tine – Corina Ozon

Acum ceva timp am auzit de Corina Ozon, tot pe atunci de editura Herg Benet, nu stiam de existenta lor, si nici nu aveam habar de cum scrie Corina Ozon.

M-am bucurat ca am reusit sa pun mana pe cartea Pana cand ma voi vindeca de tine de Corina Ozon, pentru ca auzisem mai multe pareri in contradictoriu, dar pentru ca sunt curioasa, m-am decis sa imi iau o carte scrisa de ea. Recunosc ca ma asteptam sa fie altfel, o vedeam putin altfel fata de cum este dar pot spune ca merita citita.

Am citit-o in cateva zile, si trebuie sa iti zic, ca mi-a placut. Cartea cuprinde diferite povesti, cu persoane diferite care trec cu greu prin despartiri, perioade grele, din care nu va scapare, dar care cu timpul ajung sa fie lasate in spate, uitate sau ferecate intr-un colt al inimi.

Initial ma gandeam ca este vorba de o poveste de dragoste, o poveste ce se termina trist, si din care protagonista invata diferite lucruri, si care intr-un final cunoaste dragostea adevarata. Dar m-am inselat. In carte este vorba de diferite personaje, care intr-un fel sau altul, trec prin situatii pe care le intalnim in viata de zi cu zi. Situatii prin care poate o prietena a trecut. Despartiri prin care poate am trecut chiar noi. Imi amintesc povestea Sofiei, o domnisoara cel cunoaste pe David, de care se indragosteste nebuneste. Povestea lor se sfarste cand perioada de trei luni pe care Sofia o petrece in Japonia se sfarseste. Cu toate ca David ii spune sa renunte la el, sa fie fericita, aceasta isi aduce aminte de fiecare clipa fericita petrecuta cu el, ajungand sa planga de fiecare data, sper sfarsit, totul se schimba, si Sofia ajunge sa lase in urma trecuful.

Corina Ozon are cateva carti scrie, recunosc ca nu acest titlu mi-a atras atentia, dar ma bucur ca am cunoscut aceasta autoare prin intermediul ei, pentru ca Pana ma voi vindeca de tine este o carte speciala, pe care o gasesti pe Libris, alaturi de alte carti scrise de Corina Ozon. Iti spun sincer, ca aceasta carte este speciala, modul in care Corina Ozon ne prezinta aceasta fiecare poveste in parte, fiecare sentiment pe care-l traieste fiecare personaj. 

Corina Ozon, este cu adevarat o scriitoare ce face ca fiecare poveste scrisa sa fie speciala, fiecare sentiment este scris in asa fel, incat ajunge sa treaca de orice bariera pusa, si te face sa intri in pielea personajului. Ma bucur ca am reusit sa citesc Pana cand ma voi vindeca de tine, pentru ca este o carte speciala. Carte ce cuprinde povesti uimitoate, povesti speciala, care te fac sa te gandesti la ce ai face tu in acele momente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *