Putina miscare nu strica, nu?

Imi este dor de perioada in care timpul parca era ma rabdator. Imi lipseste perioada in care mergeam zilnic la sala. In care ma eliberam de stres prin zumba sau cu ajutorul unui bande de alergare. Acum timpul parca a intrat la apa, pentru ca pur ai simplu, nu mai reusesc sa fac mare lucru.
Daca iau exemplu aceasta saptamana, pot spune clar ca nu am facut mare lucru, dar m-am decis sa fac cateva schimbari. Desi….este putin cu dus-intors, m-am gandit sa imi cumpar banda de alergare. Asa ca am inceput cautarile pe internet dupa diferite modele, dar si preturi.
De cand mi-a intrat ideea asta in cap, am inceput sa caut informatii, care este mai buna, care ocupa mai putin loc, dar si care este potrivita pentru ceea ce vreau eu. Uite am asa am ajuns ca in fiecare zi, sa intreb in stanga si-n dreapta. Sotul meu a zis ca sunt putin nebuna, ca mi s-a pus pata pe banda de alergat. Mai ales ca el stie cat de greu este sa te mobilizezi sa faci miscare acasa.

Intr-un fel tind sa ii dau dreptate, pentru ca nu de putine ori, am ajuns sa renunt la miscare in favoarea altor activitati mai comode, sa le numesc asa. Dar intr-un fel sau altul, cred ca totul tine de tine, ca si persoana, pentru ca daca iti impui inca de la inceput sa faci miscare, si atunci cand trebuie sa faci, te apuci de alergat pe banda de exemplu, pai faci lucru asta. Pentru ca altfel vei gasi alte motive sa amani ora de sport.
Recunosc ca sunt comoda, si ca este cat se poate de adevarat faptul, ca voi cumpara o banda de alergare dintr-un implus. Ca va ajunge sa stea depozitata intr-un colt sau in cel mai rau caz va deveni suport de haine.
Nu rade pentru ca stiu multe cazuri, in care aparatele menite sa te ajute sa faci miscare, au luat locul cu brio, cuierului, si intr-un final, a fost data sper vanzare sau donata unor persoane care posibil ii va gasi aceeasi intrebuintare.
Nu stiu daca voi ajunge sa fac sport, mai mult de cat fac de obicei, dar recunosc ca ideea de sport mi se pare destul de ok, mai ales daca vrei sa ai un stil de viata sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *