Renovezi baia, schimba si cosul de rufe

Cand m-am apucat de renovat in baie, am stiut sigur ce vreau sa fac. Nu vorbesc aici de chestii precum gresie si faianta, ci pur si simplu, vreau sa simplific lucrurile. Nu mai vreau o multime de lucruri inutile, ci chestii folositoare, dar care sa se asorteze cu baia mea.
M-am uitat dupa cosuri pentru rufe. In primul rand pentru ca cel pe care-l am deja, arata groaznic, si in al doilea rand, nu se potriveste cu schimbarile facute in baie. Internetul este plin, si am ales sa le comand de aici, pentru ca in comert, nu am gasit decat acelasi model. Cel putin in zona in care locuiesc eu.

M-am uitat dupa cosul pentru rufe potrivit nevoilor mele, si trebuie sa iti zic, ca am gasit unele absolut fabuloase. Pretul difera cu mult fata de cele obisnuite, dar iti spun sincer ca merita.
In primul rand ca nu este din plastic, ca cele clasice, dar si pentru ca este de durata. Design-ul acestuia este super. Fiind potrivit pentru orice incapare. Fie ca vorbim de haine ce urmeaza sa fie calcate, sau haine ce urmeaza fie spalate, dar si altele, lucruri ce necesita depozitare.
Initial ma gandeam sa aleg un cos pentru rufe de plastic, acelea despre care iti ziceam ca se gasesc in zona in carre locuiesc, dar pentru ca le-am gasit pe acestea, mult mai elegante, am hotarat si fac aceasta schimbare, mai ales ca de plastic am mai avut si dupa ceva timp s-a stricat. Recunosc ca la prima vedere mi s-a parut putin cam scump, dar dupa ce am pus in balanta raportul calitate-pret am inteles imediat ca un cos pentru rufe ca acesta poate fi folosit timp indelungat, si nu voi fi nevoita sa cumpar unul nou la fiecare renovare, sau de cate ori acesta se deterioreaza, pentru ca acestea pot fi modificate cu usurinta. Trebuie doar sa vrei si sa incerci.
In concluzie, sunt pro cosurilor pentru rufe stil nou, si le spun adio celor din plastic, cele clasice. Pentru ca atat eu cat si baia mea are nevoie de aceasta schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *