Scapa de moloz usor si ieftin

Viata este intr-o continua miscare. Atunci cand vorbim de constructii si modificari prin casa…ei bine, totul este dificil. Iti spun sincer ca eu una urasc aceasta perioada. Desi, stiu ca fiecare schimbare este bine Venita, santierul…ma omoara. Nu imi place sa fac schimbari majore in casa.

Recent m-am apucat de modificari, si aici, vine ura mea, pentru renovari. Nu imi place sa stiu ca in curte am moloz – de la diferite demolari. Nu imi place sa stau cu casa vraiste, din cauza schimbarilor de culoare – atunci cand zugravim

Iti spuneam ca fac modificari. M-am apucat sa renovez baia, si pur si simplu curtea mea este plina de moloz, si pentru ca lucrarea se apropie de final, m-am gandit sa caut transport moloz Bucuresti, pe internet, pentru ca trebuie sub orice forma, sa scap de balamucul din curte.

Am gasit o firma ce ma poate ajuta, cu transportarea molozului din curte. M-am bucurat enorma ca are ca raza de actiunie capitala, pentru ca asa nu mai trebuie sa imi fac griji, din aceasta privinta. Dar mai ales, stiu ca in scurt timp, curtea mea va arata impecabil.

Dupa ce am luat legatura cu firma de transport moloz, am aflat ca pretul este in functe de sac – 2 ron per sac. Si ca ii poti contacta la numarul de telefon 0757112526.  Dupa ce am colaborat cu ei, si mi-au ridicat molozul din curte, mi-am salvat numarul de telefon pentru orice eventualizate.

Recunosc, ca ma uitam cu teama cand au venit, pentru ca ma gandeam ca vorbim de niste costuri, destul de piperate, dar sper uimirea mea, nu a fost asa. Ci cu o suma modica, am ajuns sa finalizez cu bine schimbarile propuse, si sa scap intr-un timp record de moloz.

Sincer, mi se pare cea mai buna solutie, pentru ca asa nu mai trebuie sa imi fac griji pentru aspectul curtii mele, si nici nu a trebuie sa platesc o suma uriasa ca sa scap de moloz. Daca vreodata vei cauta transport moloz Bucuresti suna cu incredere la numarul de mai sus, pentru ca ei vor stii exact ce au de facut cu restul ramas in urma demolarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *