Cu aceste servicii DDD orice problema cu daunatorii dispare!

Aveti nevoie de servicii de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie? Am o propunere de servicii DDD complete, care va stau la dispozitie, echipa dispunand de toate resursele necesare pentru a rezolva problemele de toate cele trei tipuri. Ce poate fi mai eficient de atat?

Oricine isi doreste sa aiba locuinta ferita de “intrusi” cum ar fi rozatoare, soparle sau insecte parazite, asa ca firma Ligriv DDD se pliaza pe necesitatile dumenavoastra.

Servicii DDD, adica eliminarea focarelor prin deratizare

Apeland la firma Ligriv DDD puteti beneficia de servicii de deratizare pentru orice fel de spatiu, fie public sau privat, urban sau rural, cladiri rezidentiale, centre comericiale sau indrustiale, in Bucuresti si Ilfov.

Cu totii stim ca rozatoarele daunatoare sunt purtatoare de boli transmisibile, ce pot afecta atat animalele cat si oamenii. Asemenea boli sunt turbarea, trichineloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, leptospiroza, antraxul si multe altele. Pentru a evita orice risc de infectare, apelati la serviciile noastre profesioniste.

Compania noastra asigura atat actiuni curative, cat si preventive, avand ca scop eliminarea definitiva a prezentei soarecilor sau a sobolanilor. Totodata, asiguram si servicii complete de deratizare a scolilor sau a gradinitelor, spitalelor si a cabinetelor medicale, a barurilor si restaurantelor, cinematografelor si salilor de spectacol, cladirilor de birouri si nu numai.

Pentru o deratizare eficienta, compania noastra amplaseaza produsele pesticide in statii de intoxicare, iar substantele deraticide sunt sub forma de momeli, fie pe baton cerat, fie pe suporturi de alte tipuri.

Mentionam ca toate substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu prezinta niciun fel de pericol pentru oameni.

Totodata, echipa noastra este formata numai din oameni calificati in domeniu, foarte exprimentati.

Servicii DDD, adica eliminarea focarelor prin dezinsectie

Cu toate ca multi nu stiu, tantarii sunt extrem de periculosi. Acestia transmit prin intepatura lor boli precum meningita West Nile, care afecteaza in mod agresiv sistemul nervos uman. Astfel, pentru a elimina aceste insecte enervante , este nevoie de o dezinsectie  periodica ce poate fi asigura de firma noastra, servicii DDD.

In afara de tantari, firma noastra asigura exterminarea urmatoarelor insecte daunatoare : furnici, larve, paduchi, muste, purici, plosnite, paienjeni, molii, gandaci de bucatarie sau alti daunatori din depozite.

Dezinsectia se poate realiza atat in gospodariile individuale, cat si in unitatile de interes public precum scoli, hoteluri, spitale, restaurante, baruri, centre comerciale, magazine, depozite, etc. Totodata, oferim servicii de dezinsectie si in exterior, in spatii deschise precum gradini, curti, alei sau parcuri.

Servicii DDD, adica eliminarea focarelor prin dezinfectie

Un alt serviciu oferit de DDD este dezinfectia, ce consta in operatiuni de prevenire si de combatere a bolilor infectioase atat la om cat si la animale, fiind distrusi germenii patogeni de pe suprafata unde se executa aceste operatiuni.

Dezinfectia preventiva, numita si profilactica,  are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditional patogeni care pot influenta negativ starea de sanatate a oamenilor si a animalelor.

Dezinfectia de combatere, numita si terapeutica, are ca scop combaterea unor boli parazitare sau infectioase, din momentul in care sunt inregistrate primele cazuri de boala si pana in momentul in care este lichidat intregul focar.

Cum increderea dumneavoastra conteaza pentru noi, utilizam doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, avand interesul ca toti clientii sa beneficieze de un mediu de viata sanatos.

Dezinfectia, precum si celelalte operatiuni,  se poate realiza atat in spatii inchise precum si in cele deschise.

Apeleaza cu incredere la Ligriv DDD pentru servicii DDD profesioniste si eficiente!

–––––––––

CONTACT

Website: https://deratizarebucuresti.ro

Telefon fix: 021 413 89 41

Vodafone:0724 355 711

Orange: 0744 843 852

Telekom: 0762 267 299

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *