Statii de incarcare electrica, ceva util pentru masina ta

Cand am mers prima data cu Zoe, am ramas placut surprinsa de cat poate fi de diferita, fata de o masina clasica. Mi-a ramas in minte numele de Zoe, pentru ca mi s-a parut amuzant, cine s-ar fi gandit sa numeasca o masina…Zoe. Nu are sens sa intru in detalii pe care nu le cunosc, dar totusi trebuie sa iti spun ca m-am uitat dupa statii de incarcare electrica.

Daca te vei uita vreodata pe internet dupa masini electrice, vei gasi o multe de informatii, si cu cat trecere timpul, aceste informatii se inmultesc, la fel si parerile. Eu, cred ca daca te uiti dupa statii de incarcare electrica, vei intelege cat de ok, poate fi o masina electrica.

Daca ne gandim cat costa carburantul in ziua de azi, si ca pentru un plin la o masina electrica, iesi mult mai ieftin…nu m-as mira, ca pe viitor sa gasim mult mai multe masini electrice. Si daca ne gandim ca sunt persoane specializate in statii de incarcare electrica, atunci…nimic nu te mai poate opri sa cumpari o astfel de masina.

M-am informat, si am gasiti lucruri interesante, despre o astfel de statie, voi trece in revista cateva, si poate as ate voi convinge, cat de utila mi se pare o astfel de masina.

In primul rand – incarcare rapida si sigura – incarca de pana la opt ori mai repede decat o priza normal. Este potrivita pentru orice marca si model de masina, deci daca vrei o masina electrica, si iti este teama de incarcarea acesteia, iti spun sincer, ca statia de incarcare electrica are o gama complete de puteri – 3.7 kW – 22 kW.  Pe langa multe alte avantaje, este si usor de folosit – o simpla glisare a cardului RFID, puteti incepe incarcarea masinii.

Recunosc ca la inceput am privit putin suspicioas acest tip de masini, dar dupa ce am avut ocazia sa merg cu o astfel de masina, am inteles cat de ok pot fi, si ca o masina electrica, este mult mai economica, decat o masina clasica, totusi multe informatii le poti gasi pe internet, atat despre o masina electrica, cat si despre o statie de incarcare electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *