Trandafiri criogenati sau trandafiri nemuritori

Nu este prima data cand vorbesc despre asta, asa ca stii deja cat de mult m-au impresionat acest trandafiri criogenati. Recunosc, ca ideea este absolut geniala, si faptul ca poti darui cuiva drag, un trandafir nemuritor, mi se pare la fel de genial.
Am inceput sa caut trandafiri criogenati Bucuresti si trebuie sa iti zic, ca am gasit atata in mediul online cat si in magazinele clasice. Dar in special in mall-uri. Acolo am vazut prima data un trandafir nemuritor, pentru ca asa mai sunt denumiti trandafiri criogenati.

Ti-am spus intr-un articol mai vechi, ca acesti trandafiri nemuritori, ma duc cu cand la minunata poveste din Frumoasa si Bestia. Recunosc ca pretul unui trandafir nemuritor este destul de mare, dar pana la urma platesti pretul daca doresti sa faci o persoana draga, sa se simta speciala.
M-am uitat pe internet si dupa trandafiri criogenati la pret special, si iti spun drept, ca am gasit cel mai bun loc de unde poti achizitiona un trandafir criogenat. Daca vrei sa faci cuiva un cadou special comanda si tu online trandafiri criogenati de la Maison d’Or. Acesta este locul cu cel mai bun pret.
Iti spun sincer ca pe Maison d’Or vei gasi cele mai minunate cadouri. Fie ca vorbim de trandafiri criogenati, de buchete de flori atat de sezon cat si extrasezon, cutii cu trandafiri, dar si alte tipuri de cadouri.
Imi plac trandafirii criogenati, mi se par special, si faptul ca pot rezista intre 5 si 25 de ani, mi se pare de-a dreptul uimitor. Am gasit o multime de modele pe site-ul celor de la Maison d’Or, si trebuie sa iti spun, ca mi se pare destul de dificil, sa alegi un cadou, pentru cineva drag.
De ce as alege un trandafir criogenat?
Pai este destul de simplu. In primul rand pentru ca spre deosebire de trandafirii clasici, acesta va rezista timp indelungat. Va fii o amintire placuta pentru aceea persoana draga tie. Pe langa asta, modul in care acestea sunt realizate, sunt absolut interesante, si imi este imposibil sa cred, ca un astfel de cadou poate trece neobservat, ba din contra, cred ca poate topi inima oricui.
Alege un trandafir criogenat, pentru o persoana draga tie, doar asa vei stii ca acel trandafir ii va aminti de tine, de fiecare data cand il vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *