Agentie de recrutare personal

Am auzit prima data de o agentie de recrutare personal, atunci cand am intrat in campul muncii. Nu imi mai aduc aminte numele agentiei. Dar stiu ca firma la care lucram, pe atunci, a fost nevoita sa inchiriere personal. Tot atunci am inteles ca pe un post sunt alocate un anume numar de angajati, si daca ai nevoie de personal, ii poti inchiria. Tot atunci am inteles ca, conform legii, daca dai afara un angajat nu mai ai voie sa angajati pe postul respectiv.

Nu stiu cat de adevarat este, dar promit sa ma interesez. Totusi indeea de agentie de recrutare personal, mi se pare foarte ok. In primul rand pentru ca asa poti avea angajatii de care ai nevoie la un proiect – de exemplu. Stiu tot de cand am inceput prima data munca, ca pentru angajatii inchiriati, regulile companiei se aplica, dar salarizarea este diferita.

O agenti de recrutare persoanal, este bine venita oricand!

In primul rand, cei ce lucrau cu o astfel de agentie, primeau salariu de la agentie, nu de la compania la care lucreaza. La fel si celelalte beneficii, toate acesta stiu ca sunt stabilite prin contract. In primul rand stiu ca intre compania care inchiriaza si agentia care ofera forta de munca, se stabileste un contract. Doar asa o companie poate apela la serviciile unui agentii de recrutare personal.

Este un subiect destul de interesant, care merita aprofundat. In primul rand pentru ca sunt tineri care nu inteleg acest aspect. Detalii importante sunt trebuiesc mentionate, pentru ca din cauza unor mici omisiuni, un posibil angajat, refuza sa lucreze intr-o companie. Din cauza faptului ca trebuie sa lucreaza ca angajat inchiriat.

Asa cum spuneam mai sus, am avut ocazia sa lucrez cu persoane ce erau inchiriate, si in afara de faptul ca lucrau pe proiect, si ca isi luau drepturile banesti de la agentie. In rest nimic nu ii diferentia de noi, angajatii companiei. Asta pentru ca atata la noi in tara, cand si in afara ei, companiile sunt obisnuite sa apeleze la aceste agentii. Avand astfel personalul de care are nevoie, exact atunci cand are nevoie

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *