Ai apela la operatii de marirea sanilor?

Inca de cand ma stiu, am avut acest complex. Mereu mi s-a parut ca unele parti anatomice, ar trebuie sa suporte unele modificari, dar totusi recunosc. Nu as apela la o operatie de marire a sanilor. In primul rand cred ca din cauza preturilor. Momentan nu detin acel buget, care sa sustina acest tip de operatie, dar recunosc, ca daca ar fi vorba de o operatie, din motive medicale, as apela la marire sanilor.

Am tot vazut discutii pe internet, dar si la televizor, cu persoane care au apelat la aceste operatii. Si trebuie sa iti spun ca nu sunt ca lucrurile nu sunt asa de simple, precum par. In primul rand este foarte important, sa asculti sfatul medicului, el stie ce trebuie facut in cazul unei operatii de marirea a sanilor. Dar daca vei cauta marire sani pe internet, vei gasi o multime de informatii. Pentru ca se stie deja, ca internetul este principalul loc, unde cautam informatii.

Operatia de marirea sanilor, in ce consta?

Stii deja, ca vorbim despre un implat cu silicon. Spun ca stii deja, ca in prezent pe internet, si la televizor au fost reportaje despre acest subiect.  Trebuie totusi sa iti spun ca sunt diferite forme, si ca au avantaje si dezavantaje. Eu am intra pe site-ul drpanturu.ro, si aici ma gasit informatii pe care candva nu le stiam. Aici am aflat ca in functie de locul unde sunt implantate acele proteze cu silicon pot avea avantaje si dezavantaje. Pe site-ul mai sus mentionat vei afla aceste avantaje si dezavantaje, dar si pretul unei astfel de interventii.

Tot pe site-ul lor, am gasit si ceea ce deja stiam, ca aceste implanturi sunt de marimi diferite, si fiecare doamna sau domnisoara, trebuie sa alega in functie de preferinte.

Asa cum ziceam putin mai sus, nu cred ca as apela la o operatie de marire a sanilor, decat in cazul in care cu adevarat as avea nevoie de una, dar pentru ca momentan sunt multumita de ceea ce am, nu ma pot gandi la asta.

In concluzie, eu cred ca fiecare trebuie sa faca ceea ce crede ca este ok pentru el, daca consideri ca ai nevoie de implanturi mamare, atunci apeleaza cu incredere la el. Dar nu inainte de a merge la un medic de specialitate, ei va stii exact daca ai sau nu nevoie, dar si la ce specialist sa te trimita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *