Amanet Tezaur, cumpara bijuterii de aici

Stiu ca ti-am mai vorbit despre amanatarea produselor, despre amanet si nu numai. Ti-am povestit si din ce motive eu nu mai aleg sa merg pe mana lor. Dar hai sa iti spun de ce aleg sa cumpar produse din amanet. Totul a inceput de cand l-am cunoscut pe sotul meu. Pana atunci amanetul este un subiect tabu pentru mine.

Nu stiam care este treaba cu el, si nici nu stiam ca poti cumpara produse de acolo. Pana cand sotul meu m-a desteptat sa spun asa, si mi-a explicat cum sta treaba, de fapt.

Poti cumpara bijuterii de la amanet Tezaur

Mi-a explicat ca daca nu ridici un produs in timpul stabilit in contract, risti sa pierzi produsul respect. Asa cum ti-am spus ai un tip de 5 zile ( cred ca in functie de amanetul in care ai lasat produsul ) in care poti recupera produsul, apoi acesta este pus la vanzare. Eu stiam cateva informatii legate de asta, dar recunosc ca bijuterii nu mi-am luat din amanet, dar mi-am luat telefon. In primul rand pentru ca stiu ca aici vei gasi produse bune. Poti gasi produse noi, dar al caror proprietari au fost incoltiti si au avut nevoie de bani, fiind astfel nevoiti sa renunte la bunul respectiv.

Un loc de unde imi place sa cumpar telefoane si unde am gasi bijuterii de aur, frumoase, este la amanet tezaur. Am vazut un astfel de amanet in zona in care locuiesc, si recunosc ca de curiozitate am cautat amanet tezaur si pe internet. Am intrat pe site-ul lor, si am gasit bijuterii din aur la preturi foarte bune.

Trebuie sa iti spun, ca fiecare obiect amanetat este verificat, atata accesoriile cat si gadgeturile, pentru ca cei de la amanet nu vor primit produse deteriorate, nu vor lua un produs deteriorat. Pentru telefoane au anumite tehnici, prin care verifica anul de fabricatie, dar si daca telefonul are pete pe ecran. Iar bijuteriile din aur, sunt testate cu o anumita solutie, pentru a fi absolut siguri, ca nu sunt suflete cu aur, sau din alte aliaje.

Amanet tezaur, este un amanet ce merita vizitat, atat in mediul online, cat si intr-un amanet fizic. Pentru ca ei au produse de vanazare, si pe site-ul lor. Vei putea realiza o simulare in ceea ce priveste produsul dorit sa fie amanetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *