Baloane la nunti – elegant sau invechit?

Exista opinii divizate cu privire la decorarea cu baloane la nunti. Cand mergem la o  nunta traditionala, exista o culoare care domina in mod obisnuit camera – alb! Fetele de masa albe, husele de scaun albe, decorate cu o pata de culoare sub forma de fontite, papioane, etc. Atunci cand culorile sunt adaugate in acest mediu foarte pur, trebuie sa fie subtile si amestecate cu atentie.

Asadar, cum putem face eleganta nunta noastra din punct de vedere al decorului? Cand se realizeaza un decor de nunta, este important sa se pastreze decorul foarte neutru. Deci, atunci cand o mireasa specifica culorile pe care intentioneaza sa le gaseasca la nunta ei, ganditi-va la acestea ca accent, mai degraba decat sub forma de culori dominante. Luati in considerare utilizarea doar a 5 baloane atunci cand adaugati culori si pur si simplu adaugati doar un indiciu, mai degraba decat un bloc mare de culoare.

Putem afirma cu tarie ca suntem foarte norocosi ca in prezent exista o gama foarte variata de baloane, ca acestea vin intr-o multitudine de culori, astfel incat se pot crea decoratiuni baloane unice care sa transforme decorul unui eveniment in unul cu totul deosebit. Astazi, exista o revolutie intreaga de noi idei si concepte de design interesante, folosind aceste obiecte de decor atat de ieftine, care sunt utilizate inca din cele mai vechi timpuri si care continua sa fie printre primele variante ale mirilor.

Mentinerea culorilor subtile si reactionarea la tendinte este o modalitate excelenta de a reusi pe piata firmelor de decor pentru evenimente speciale. De-a lungul timpului, baloanele au evoluat nu doar ca si paleta de culori cat si in ceea ce priveste modalitatile in care pot fi utilizate. Acestea vin sub diferite forme, iar o persoana cu o imaginatie foarte buna poate crea adevarate opere de arta, demne de a crea un decor de neuitat. Personal, cred ca baloanele la nunti pot fi extrem de frumoase si elegante. Mentineti decorul neutru, luminos si aerisit si pastrati culorile ca un simplu accent.

Daca sunteti destinatoarea unei firme de aranjamente pentru nunti, atunci, pentru a va promova serviciile de nunta, asigurati-va ca aveti o prezenta sociala buna, in special pe Facbook si Instagram, deoarece ambele sunt foarte vizualizate si foarte folosite de viitoarele mirese, care isi doresc ca evenimentul lor sa fie cel mai deosebit. In plus, cu totii stim ca, in prezent, in functie de necesitati, primul lucru pe care il facem atunci cand cautam ceva, este sa intram pe internet.

Recent, am participat la o nunta in care carisma si personalitatile mirelui si a miresei se puteau observa in fiecare colt al camerei. Dragostea lor de a calatori a fost reflectata pe fiecare masa, aratand o fotografie diferita a calatoriilor lor in locuri indepartate. Astfel de lucruri pot face intr-adevar o diferenta, ele adaugand o nota personala la o nunta. Scest lucru poate fi redat cu brio si prin decor.

Baloanele au fost dintotdeauna nelipsite de la evenimente speciale in viata fiecarei persoane, fie ca este nunta, botez sau petrecere pentru taierea motului. Baloanele nu se vor invechi niciodata si acest lucru este redat de fiecare eveniment la care participam si le vedem ca parte din decor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.