De ce alegem ursitoare la botez?

Cred ca stii deja povestea cu Frumoasa din Padurea Adormita, cand cele trei urstoare au venit sa ii aduca daruri, si pentru ca pe ursitoarea cea rea, nu au invitat-o a blestemant fetita. Ca la varsta de la 16 ani, aceasta se va intepa intr-o ac de fus. Stii sigur povestea, daca nu stii sigur desenele realizate dupa aceasta poveste. Iti spun drept ca mie mi se pare o poveste uimitoare. O poveste numai buna de spus celor mici.

Totusi, am inteles ca de vreo cativa ani, incoace, exista un obicei, in care la botez sunt chemate trei ursitoare. Fiecare ursitoare iti urseste ceva – una de iubire, una de sanatate, si una de noroc. Ceea ce ti-a fost ursit nu pot schimba, conform mitologiei dar si a povestii mai sus mentionate.

De aici stiu conceptul de ursitoare, si chiar daca eu la botezul Mayei nu am avut. Dar iti spun drept ca mi-ar fi placut. Totusi cred ca daca voi mai face un copil, voi apela la ursitoare. Mi se pare interesant conceptul si de ceea as apela la serviciile lor. Plus ca nu cred ca ar ursi ceva de rau.

Recunosc, totusi ca nici nu am fost la un eveniment ce a avut ursitoare, pentru ca pur si simplu nu mi s-a intamplat. Dar am vazut diferite clipuri in care au fost prezente, si pur si simplu au facut un show frumos pe care-l vei tine minte.

Hai sa vedem de ce unde putem alege ursitoare?

Vei gasi pe internet, multe site-uri, cu informatii despre aceste ursitoare. Dar iti spun ca mie mi-a atras atentia Paradisul Personajelor, pentru ca aici am gasit ursitoare dar si animatoari petreceri copii. Persoanaje fel de fel, din povestile copilariei noastre dar si din cele noi. Cum ar fi: Frozen – Ana, Elsa si Olaf, dar si Minioni, Minnie si Micky, dar si alte persoaneje adorate de cei mici.

M-am uitat in galarie si am gasit poze si un clip in care prezinta serviciile ursitoarelor, si cum se desfasoara un show de-al lor. Recunosc, ca mi-a placut enorma ce am vazut pe site, si cumva imi pare rau ca nu am apelat la ursitoare la botezul Mayei, dar asa cum ziceam putin mai sus, cand voi mai face un pitic, cu siguranta voi apela la aceste servicii. Cum pentru ziua de nastere a Mayei, ma bate gandul sa aleg o animatoare – inca nu stiu ce personaj sa aleg si nici unde sa ii organizez petrecerea aniversara.

Spune-mi tu ai apelat la ursitoare?

Cum ti s-au parut serviciile lor, si bineinteles ce v-au ursit? Eu una cred ca totul este fascinant. Este genul de seriviciu ce iti poate oferii o multime de satisfacii. Fiind genul de show ce poate schimba in bine un eveniment, pentru ca il poate face memorabil. Atata pentru parinti cat si pentru invitatii acestuia.  In concluzie, un spectacol oferite de ursitoare o sa schimbe in bine un eveniment.  Va deveni un eveniment memorabil pentru toti cei prezenti.

Ma bucur ca am descoprit ursitoarele, pentru ca pe viitor voi apela la serviciile lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *