De ce prefera femeile operatia de marire a buzelor cu acid hialuronic

Este bine cunoscut faptul ca femeile apeleaza la operatia de marire a buzelor cea mai putin invaziva si dureroasa. De fapt, nici macar nu este o operatie in sine, este mai degraba un tratament de marire buze cu acid hialuronic, cu ajutorul caruia buzele acestora vor capata un aspect mult mai plin si mai senzual. Da, acesta este motivul principal pentru care femeile apeleaza la astfel de interventii. Atunci cand considera ca nu au fost suficient de inzestrate de la natura, cauta o clinica profesionala care sa ofere cele mai bune servicii de proceduri faciale. Dar ce fel de interventii se pot face, in cazul buzelor, la o astfel de clinica?
In functie de tipul interventiei, acestea pot fi de doua feluri:

1) Modelarea buzelor (temporara sau permanenta) – acest tip de interventie este cel mai popular si cautat, deoarece este minim invaziv si rezultatele acestuia sunt imediate.

2) Corectii secundare tratamentelor nereusite – corectiie sunt mai rare, dar totusi au existat cazuri in care femeile au avut parte de interventii nereusite si au avut nevoie de alte interventii, care sa refaca ‘’daunele’’.
Datorita faptului ca frumusetea si senzualitatea unei femei depind de numeroase aspecte ale fizicului ei, un anumit echilibru intre aceste elemente este cel care poate face diferenta si care ne face sa intoarcem privirea dupa o femeie atragatoare, iar in ultimii ani, s-a constatat o crestere a numarului de femei care isi doresc un tratament de marire buze, tocmai datorita acestui lucru.

Este perfect normal ca o femeie sa apeleze la operatii estetice, atata timp cat se simte complexata de aspectul ei fizic, intr-un fel sau altul, atata timp cat nu exagereaza cu astfel de interventii si pastreaza o armonie placuta a aspectului fizic. De ce spun de exagerari? Au existat cazuri in care pacientele au dorit mereu ‘’mai mult’’ fapt care, in final a dus la rezultate dezastruoase (rezultate care pot marca un om pe viata). Asadar, atunci cand v-ati hotarat sa va faceti o operatie de marire a buzelor, luati legatura cu un medic specialist, apoi intalniti-va la cabinet pentru o consultatie, dupa care poate avea loc si interventia, la indemnul medicului.

Daca ati depasit si acest moment, nu va ramane decat sa ascultati sfatul specialistului sis a va bucurati de noul look. Partea buna este ca dupa interventie, pacientele nu au nevoie de o perioada de recuperare.
Aceasta metoda a injectarii unui filler dermal este extrem de usor de suportat de catre oricine, are si un pret destul de convenabil si da rezultate spectaculoase. In plus, e bine de stiut faptul ca acidul hialuronic sta la baza multor solutii care sunt injectate in zona buzelor pentru a recontura anumite suprafete, afectate de gravitatie / factori externi / stil de viata / trecerea timpului si asa mai departe.

Sfatul meu, pentru orice doamna si domnisoara: daca nu sunteti multumite de aspectul buzelor voastre, atunci nu ezitati sa apelati la o interventie de marire buze cu acid hialuronic, fara teama ca o sa fiti judecate pentru alegerea facuta. Viata voastra – alegerile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *