De la geek la sic – Holly Smale – Recenzie

Povestea acestei carti incepe asa. Acum ceva timp am fost intr-un hipermarket, am gasit cartea Tot ce straluceste – este volumul numarul cinci din seria Tocilara de Holly Smale.  Eu nu m-am uitat nici pe internet si nici pe carte sa vad asta, am cumparat-o pur si simplu. Asa ca cu prima ocazia cand mi-am luat de la Libris carti, am ales-o pe aceasta De la geek la sic – adica primul volum din seria Tocilara.

Harriet Manners este personajul principal din Tocilara – De la geek la sic – o tocialara de cincisprezece ani, care are o prietena foarte buna, pe nume Nat – Natalia, si un urmaritor pe nume Toby. Totul incepe cand Nat o taraste pe Harriet la un eveniment legat de moda. Unde Nat viseaza sa fie descoperita si spera ca va ajunge model. Acesta fiind visul ei din copilarie.

Totul se intampla exact pe dos, si Harriet ajunge sa darame cateva standuri ( mai multe ) ajunge sa-l cunoasca pe Wilbur, care ii face fotografii. Prietena celor doua se zgubie din toate temeliei, pentru ca Nat afla ca Harriet a fost descoperita, si acest lucru pune relatia lor in pericol.

Se va transforma oare Harriet?

De la geek la sic de Holly Smale este o carte fascinanta, pentru ca te face sa te intrebi, daca tu ai fost tocilara. Pe mine una m-a facut sa ma intreb, si am ajuns la concluzia, ca nu am fost tocialara. Intr-un fel sau altul totul se schimba, dar oare ce asteptari are Harriet de la Wilbur, si oare spera ca se va transforma din ratusca cea urata intr-o lebada gratioasa? Asta ramane de vazut. Pentru ca pe parcursul primului volum, totul i-a o intorsatura ciudata.

Harriet ajunge sa-l cunoasca pe Tanaru Lei, sau Nick, in timp ce se ascunde sub o masa, de cea mai buna prietena a ei Nat. Nat ajunge sa ii taie parul unei fete din scoala, doar pentru ca nu o lasa pe Harriet in pace. M-am bucurat enorma cand am gasit cartea pe Libris, pentru ca vreau tare mult sa citesc si volumul despre care ti-am povestit mai sus.

Este prima carte pe care o citesc scrisa de Holly Smale, si cu siguranta le voi citii si pe celelalte, desi cred ca inca nu a ajuns la noi toata seria Tocialara. Totusi, te invit sa ramai alaturi de mine pentru ca aici vei gasi si celelalte recenzii.

9 comentarii la „De la geek la sic – Holly Smale – Recenzie

  1. Afor sa citesc genul acesta de carti, din cand in cand. Chiar daca sunt pentru adolescenti, cred ca mereu trebuie sa stim sa fim si copii. Iar astela se aplica si in alegerea cartilor.
    O trec in lista 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *