Implinirea – Sylvia Day – Recenzie

Istoria se repeta, si pentru a doua oara, ajung sa citesc cartile in sens invers. Cumva nefiresc, dar recunosc ca pentru mine este ok si asa. In primul rand pentru ca imi da dreptul sa imi imaginez ce vreau eu, si nu ce vrea autorul. Ma pot gandi ce sa intampla in primele doua volume, fara limite.

Pentru unele persoane sigur nu este tocmai ok, dar eu sunt mai speciala – sa nu spun ciudata. Si iti spun sincer nu am nici o problema. Am primit cartea Implinirea de la Libris. Sora mea mi-a spus ca mai sunt si alte parti, dar nu mi-a spus daca sunt inainte sau dupa aceasta. Raspunsul meu a fost simplu: nu-i problema, le citesc dupa.

 

In partea a treia, am cunoscut-o pe Eva, daca as fi citit primele doua parti, as putea spune mai multe lucruri, despre ea, dar ce impresie mi-a lasat acest volum, hai sa vedem. In primul rand seamana putin cu Fifty Shades, dar nu-i o problema pentru mine. Pentru ca imi plac aceste tipuri de carti.

Mi s-a parut interesanta legatura dintre cei doi, Eva si Gideon. Dar cel mi interesant mi se pare cum reporteta Deanna Johnson este mereu in spatele lor, dornica sa il denigreze pe Gideon. O acosteaza pe Eva cand se intoarce la de Gideon, inca de la inceputul cartii. Aici am aflat ca s-au despartit si ca ar face orice sa-l apere de o denigrare.

Eva ajunge in apartamentul sau unde se intalneste cu Gideon. Dar aceasta intalnire este o nimica toata, pe langa faptul ca iubitul ei il omoara pe cel ce a violat-o, politia face o ancheta in acest sens, si din acest motiv se desparte de Gideon. Mama ei i-a pus un microcip printre lucruri, si daca toate astea nu sunt suficiente in viata ei reapare un fost iubi Brett.

Intr-o intriga interesanta Sylvia Day ne tine in suspans. Imi place cartea si povestea in sine si recunosc, ca abia astept sa citesc si primele doua parti. M-am uitat pe Libris si sunt in stoc si celelalte doua volume. Promit sa le iau si sa ti le prezint. Abia astept sa vad cum s-au intamplat lucrurile, si cum Eva a ajuns sa fie violata, cum iubitul ei il omoara pe cel responsabil, dar si cum cei doi ajung sa se cunoasca.

Chiar daca este prima carte pe care o citesc, scrisa de Sylvia Day, recunosc ca ma intrigat putin. Pare putin diferita de ceea ce am citit pana in prezent, si tocmai din acest motiv abia astept sa citesc si primele doua parti. Dar trebuie sa iti spun, ca eu citesc genurile intortochiate. Nu imi place sa citesc acelasi gen de literatura mereu, asa ca citesc o carte gen erotic, apoi una pentru adolescenti. si tot asa.

Tu ai citit aceasta carte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *