Jurnalul unui Adam – Bogdan Marcu – recenzie

Jurnalul unui Adam este cartea care imi apare cel mai des in postarile sponsorizate pe Facebook. Tot din acest motiv curiozitatea mi-a fost starnita, si asa am ajuns sa le citesc. Am scris bine – le citesc – pentru ca sunt doua volume, si cred ca va urma si o continuare.

Volumul 1

Inca de la inceput il cunoastem pe Adam, un pusti virgin, care se intalneste cu o fata mai mare ca el, care-l initiaza in arta sexului. Stangaci la inceput, cu timpul incepe sa prinda curaj, dar si sa invete cum sta treaba. Dupa ce isi pierde virginitatea, ajunge la liceu unde o inseala pe Andrada cu o fata Alexandra. Aici invata cum sta treaba, si ca un suflet nu trebuie calcat in picioare.

Ambele volume sunt pline de cuvinte intelepte, dar desi se pune ca este o carte pentru femeile ce fac sex, eu cred ca este o carte pentru domni. Pentru ca din ea au destule lucruri de invatat.  In primul volum, totul se intampla la internet, in timpul liceului. In volumul II, Adam creste si ajunge la Facultatea de Litere, o cunoaste pe Iulia, ajung impreuna si dupa ceva timpul, relatia se destrama. Ea ajunge sa plece cu un alt baiat, iar el abia dupa ce o vede ajunge sa treaca peste.

In concluzie, Jurnalul unui Adam – volumul 1 si 2 sunt doua carti interesante, usor de citit. Carti ce pot invata barbatii cum sa se poarte cu o doamna, dar si o doamna cum sa se poarte cu un domn. In functie de cum o intelegi. Totusi trebuie sa mentionez ca volumul 2 se termina cam brusc, cred va urma un nou volum…momentan in mediul online, nu se aude nimic, dar daca pe viitor va aparea o continuare, cu siguranta o voi citi.

Jurnalul unui Adam de Bogdan Marcu este genul de carte ce te face sa razi, cel putin eu asa am patit. Fiind usor de citit, si amuzanta, dar cu cateva parti destul de interesante, la fel ca cea postata putin mai sus. Avand parti in care Adam ne spune ce a invatat dupa fiecare experienta, dar si cum trebuie tratat un suflet.  Mie mi-au placut ambele volume, mi s-au parut interesante, si intr-un fel sau altul mi-as dori sa apara si continuarea, dar asta tine doar de autor, de Bogdan Marcu.

Un comentariu la „Jurnalul unui Adam – Bogdan Marcu – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *