Make-up? Make-down – e ușor să fii expert cu noile produse NIVEA

Pentru majoritatea femeilor, machiajul s-a transformat într-un mod de exprimare. Plecând de la pasiune și ajungând chiar la artă, femeile își manifestă cele mai diverse emoții prin machiajul pe care aleg să îl poarte.

Atunci când începi să experimentezi diverse stiluri de make-up folosind produse de machiaj profesionale, este destul de dificil să le îndepărtezi rapid și eficient. NIVEA continuă seria de lansări din gama MicellAIR® Expert și te ajută să îți pregătești sau să îți înlături machiajul cu două produse noi: Apa micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof și NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer, concepute să aibă grijă de tenul tău atât înainte, cât și după aplicarea machiajului.

Pentru momentul în care îți dorești să reîmprospătezi machiajul sau să îl elimini, folosește apa micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof, din gama MicellAIR® Expert. Formula sa cu ulei uscat și ceai negru curăță în profunzime chiar și machiajul rezistent la apă, fără a irita pielea sau a lăsa urme. Este perfect pentru demachierea feței și a ochilor, având grijă să protejeze genele sensibile.

Alege să fii propriul tău make-up artist și folosește NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer, pentru un aspect uniform al pielii și o bază perfectă înainte de aplicarea fondului de ten. Datorită uleiului de migdale și extractului de gălbenele care hidratează eficient pielea, acesta asigură o bază uniformă și netedă, se absoarbe instant în piele și îți oferă o hidratare de lungă durată.

Gama de curățare MicellAIR® Expert  este creată special pentru a îndepărta machiajul profesional, lăsând 0% reziduuri de produs pe ten. Formula de îngrijire inovatoare cu extract de ceai negru și complex MicellAIR® atrage machiajul ca un magnet, curățând rapid tenul și pielea sensibilă a ochilor. Încearcă și restul produselor din gamă și vezi care este cel mai potrivit pentru tine.

Apa micelară NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Effective înlătură cu ușurință machiajul profesional, iar formula îmbogățită cu extract de ceai negru și complexul MicellAIR® este eficientă și în același timp delicată cu tenul și zona sensibilă a ochilor.

Pentru machiajul rezistent la transfer, folosește demachiantul de ochi waterproof NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert. Formula bifazică îmbogățită cu ceai negru, complexul MicellAir® și uleiul uscat atrag impuritățile, machiajul rezistent și mascara waterproof ca un magnet. Este delicat cu zona sensibilă a ochilor și îți protejează genele.

Șervețele micelare waterproof MicellAIR® Skin Breathe Expert, a căror formulă are la bază extract de ceai negru și micele, îndepărtează rapid și eficient chiar și cel mai rezistent machiaj sau mascara rezistentă la apă, având grijă de tenul tău! Fără clătire. Fără frecare agresivă. 0% urme de produs și un ten curat, cu aspect mai sănătos și mai frumos care poate să respire din nou.

În România, noua gamă este recomandată de Diana Ionescu, Best Make-up Artist 2017**, unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie și fondatoarea unei școli de make-up în cadrul căreia experimentează cele mai neconvenționale look-uri creative.

Alături de NIVEA, Diana a pregătit pentru tine o serie de video-uri inspiraționale: Eye-liner make-up trends, Lips make-up trends și Event make-up trends. Urmărește-le și fii propriul tău make-up artist! 

Prețuri recomandate:

Apă micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof – 22 RON/buc.

Bază de machiaj NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer  – 25.48 RON/buc.

Apă micelară NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Effective – 22 RON/buc.

Demachiant de ochi waterproof NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert – 14.5 RON/buc.

Șervețele micelare waterproof NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert – 12 RON/buc.

* 8 din 10 recomandă gama MicellAir Expert, testată în Germania

** Best Make-up Artist 2017 la Elle Style Awards România

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.