Masajele dese, cheia marilor succese

A avea un job de acasa este, cu siguranta, un privilegiu, insa nu este la fel de usor asa cum cred multe persoane, cu atat mai mult cu cat munca ta se desfasoara in totalitate din fata monitorului. A fi programator freelancer are multe avantaje, dar si dezavantaje precum durerea de spate provocata de pozitia incomoda a statului pe scaun.

Vazand ca, tot mai des, imi simt muschii de la spate incordati, iar, dupa ce termin serviciul, am dificultati in a sta drept, am decis ca voi investi in produse de ingrjire personala pentru a remedia problema. Fiind deja familiarizat cu produse de pe magazinul online Dwyn.ro am decis ca imi voi cumpara un dispozitiv de masaj care sa ma ajute sa imi continui munca, fara sa fiu intrerupt de durerea constanta de spate.

Printre sutele de produse de pe magaiznul Dwyn.ro, am gasit produsul HoMedics BMSC-4600H SensaTouch, pe care l-am si achizitionat.

Aceast produs este o husa speciala, care se aplica pe orice scaun prin intermediul unor inchizatoare cu scai, iar in interiorul husei se afla un aparat de masaj.

Diferenta fata de un scaun cu masaj si aceasta husa de masaj, este ca HoMedics BMSC-4600H SensaTouch se poate atasa pe scaunul preferat, iar utilizatorul poate sa aleaga programul de masaj dorit.

Acest produs are 10 programe de masaj individuale pentru a lucra diverse zone ale corpului pentru a atinge un nivel de relaxare totala. HoMedics BMSC-4600H SensaTouch este o achizite foarte utila, deoarece, atunci cand creez coduri, reusesc sa ma relaxez total pentru a lucra si mai atent.

Recoamnd acet dispozitiv de ingrijire personala, deoarece este util, atat persoanlelor cu probleme de spate, cat si celor care cauta un moment de relaxare dupa serviciu sau inainte de culcare.

HoMedics BMSC-4600H SensaTouch este un dispozitiv foarte eficient, care nu necesita o investitie foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *