Relaxare pentru mami, tratamente cosmetice? Da te rog!

Ce relaxare, ce tratamente cosmetice, ce unghii facute…toate au devenit istorie, de cand am devenit mamica…timpul liber a disparut. Nu mai am timp pentru tratamente cosmetice, mers la manichiura sau la alte chestii de acest gen. In prezent cand ma gandesc la timp liber, ma gandesc la cartea pe care am inceput-o. Fiind modul ideal pentru mine sa ma relaxez.

Totusi sotul meu mi-a facut o minunata supriza, si intr-o zi mi-a pregatit geanta si mi-a dat o adresa. Mi-a spus sa merg pana acolo si sa spun ca am programare pe numele meu. Mi-a mai spus ca sta el cu Maya, ca nu trebuie sa imi fac griji pentru nimic.

Zis si facut, m-am urcat in masina si am plecat spre destinatia primita de la sotul meu. Am ajuns in fata unui loc superb, un salon care promitea multe. Am intrat m-am prezentat la receptie, si o domnisoara draguta m-a condus pana acolo unde magia incepe.  Mi-au fost prezentate cateva tratamente cosmetice, si mi-au spus ca sotul meu s-a gandit la toate. A ales cateva servicii pentru mine si eu tot ce trebuie sa fac, este sa ma bucur de acestea.

Mamicile au nevoie de tratamente cosmetice!

Putin suspicioasa, am incercat sa merg pe mana lui, am primit cel mai relaxant tratament si am avut parte de cele mai minunate servicii. Tratamente cosmetice, atent alese pentru mine, tratamente menite sa am ajute sa ma relaxez. Recunosc, ca nu ma asteptam la o astfel de supriza, pentru ca pur si simplu, nu credeam ca sotul meu se poate gandi vreodata la asta. Nu este misogin, si nici nu crede ca statul acasa cu cea mica, poate fii uneori destul de obositoare.

M-am bucurat enorm ca ales un loc special creat pentru mamici, dar si pentru ceilalti membri ai familiei, dar cred ca mamicile sunt pe primul plan. Fiind mereu in alerta pentru cei mici, fiind in permanenta pregatite sa ofere sprijin membrilor din familie, ce au nevoie de ajutor, si pentru ca uneori ajung sa uite de ele, doar de dragul celorlalti.

Nu spun toate astea, pentru ca sunt mamica, ci pentru ca observ celelalte doamne din jurul meu, mamici la randul lor, care au renuntat la pantofii cu toc in favoarea pantofilor comozi si in schimbul gentilor de firma, au ales rucsacul. Aceste doamne au nevoie din cand in cand de tratamente cosmetice si de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *