Sam Medical – un nume, o companie, o misiune!

Cu o piata vasta in materie de echipamente medicale, poate fi destul de dificil de ales un partener de incredere. De aici si recomandarea noastra: Sam Medical, un furnizor care se va ocupa de orice proiect in sectorul medical care necesita dotare si amenajare a spatiilor cu mobilier si aparatura medicala. Sam Medical raspunde afirmativ fiecarui client care isi doreste solutii la cheie, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza de instalare si punere in functiune.

Cand este vorba despre domeniul medical, in mainile medicilor, sunt vietile oamenilor. Faptul ca doctorii dispun de toate echipamentele de care au nevoie pentru a-si face meseria reprezinta un aspect foarte important, iar cei care au in vederea dotarea si amenajarea spatiilor medicale trebuie sa-si dea tot interesul pentru un lucru facut bine in adevaratul sens al cuvantului. Acesta este si cazul celor de la Sam Medical, o intreaga echipa dispusa sa puna umarul la treaba pentru ca totul sa iasa asa cum isi doreste clientul si cum asteapta pacientul.

Acest furnizor de aparatura medicala propune solutii de planificare, de achizitie, de executare a achizitilor si de instalare, intr-un cuvant solutii complete pe baza de oferte preliminare personalizate conform cerintelor avute de client. Ofertele sunt stabilite de indata ce furnizorul cunoaste intrutotul toate detaliile despre proiectul aflat in desfasurare sau cel care se gaseste la inceput de drum.

In acest fel, clientul are libertatea de a lua cea mai buna decizie in conformitate cu spatiul medical pe care il detine si ceilalti factori care il pot influenta (personalul disponbil, bugetul aferent etc.). Poate oricand cere informatii si gasi raspunsuri prin intermediul serviciilor de consultanta si asistenta de specialitate furnizate de echipa de specialisti a celor de la Sam Medical.

Tehnologizare de ultima generatie inca din stadiul de proiectare

Noutate pe care o propun cei de la Sam Medical se refera la faptul ca pentru aceste servicii de furnizare, clientii pot dispune de servicii de proiectare prin tehnici de vizualizare: in acest fel, clientul care stie exact ce isi doreste pentru dotarea spatiului in urma discutiilor avute cu compania furnizoare poate vizualiza in timp real prin intermediul tehnicii 3D unitatea medicala de care dispune, echipata corespunzator.

Aceasta tehnologizare a stadiului de proiectare ii ajuta pe clienti sa inteleaga exact spatiul aferent care trebuie mobilat si dotat, confortul minim pe care trebuie sa-l asigure si libertatea si aerisirea necesara dintr-un spital, laborator sau centru medical care le garanteaza medicilor si specialistilor posibilitatea de a-si desfasura munca in cele mai bune conditii. Asadar, Sam Medical raspunde nevoilor de la ora actuala a clientilor punandu-le la dispozitie servicii de ultima generatie.

Dotarea spitalelor pana la cel mai mic detaliu

Secretul succesului celor de la Sam Medical se reflecta in gama lor completa de produse si servicii. Este vorba despre echipamente medicale si mobilier medical care usureaza munca specialistilor, fie ca este vorba despre medicina generala, medicina dentara sau medicina veterinara. Produse penru toate aceste ramuri din domeniul medical sunt disponibile prin intermediul acestei firme furnizoare.

De asemenea, odata cu aceste produse, se asigura si o multitudine de servicii care sa completeze cu totul solutiile propuse. In mare parte, este vorba de servicii de consultanta si assistenta care sa-l ajute pe client sa ia cea mai buna decizie, solutii de planificare si proiectare performante pentru a putea avea o imagine de ansamblu a intregii unitati spitalicesti de care dispune solicitantul si bineinteles, in final, servicii de instalare a instrumentelor medicale achizitionate in vederea furnizarii cat mai rapide a serviciilor de ingrijire a sanatatii.

Sam Medical isi ajuta clientii atat cei din mediul privat cat si cei din mediul public, se ocupa de proiecte de tip start-up, proiecte in stadiul de fezabilitate sau licitatii pentru spatiile care necesita reamenajare. Sunt asigurate cele mai bune alternative provenite de la producatori cu renume in sectorul medical la pretul cel mai bun. Accentul cade intotdeauna pe calitate, iar acolo unde este nevoie, se indica recomandari concrete si avizate.

Cu Sam Medical, orice proiect este unul reusit: echipamentele pe care le distribuie acopera arii vaste din domeniul medical si asigura beneficii atat pentru cei care le aleg cat si pentru cei care se vor bucura de performanta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *