Sanatatea e pe primul loc, aparate cu aerosoli

Imi aduc aminte, ca atunci cand am inceput sa lucrez, imi zicea mama mereu sa bucur de fiecare moment. Sa cheltui banii cu cap, ca totul se va schimba. Recunosc ca nu am crezut ca are dreptate. Nu intelegeam cum se poate schimba asta. Cum eu o persoana egoista, voi pune pe primul plan, alta persoana.

Uite ca timpul a trecut, ca vremea de care mama mea vorbea m-a ajuns din urma, si ca am ajuns sa ma gandesc la Maya de fiecare data cand aud sau vad ceva frumos, ce i s-ar potrivi. Asa am ajuns sa caut aparate aerosoli. Mai ales acum ca a intrat in colectivitate. Sunt norocoasa, pentru ca fetita mea, are o imunitate destul de buna, si dupa trei saptamani de gradinitia, abia acum a racit, o raceala usoara.
Am gasit le Kidscare un aparat bun. Atat pentru copii cat si pentru adulti. Hai sa iti spun ce contine acesta.

Aparat de aerosoli Midineb KidsCare

• masca adult,
• masca copil,
• piesa bucala,
• piesa pentru nas,
• furtun,
• cupa nebulizare de mare capacitate,
• 3 filtre aer.

Iti spun sincer ca pe mine m-a cucerit. In primul rand ca ii pot micsora perioada in care fetita mea zace. Acest aparat este foarte util, pentru orice pitic. Recunosc, ca acum mult timp nu credeam in asta. Mi se parea un produs fara care poti trai, si pot spune ca asa este, totusi trebuie sa iti zic, ca este un produs care nu ar trebui sa lipseasca din casa numai, fie ca aveti sau nu copii mici.
Spun asta, pentru ca de multe ori, putem scapa de raceli destul de urate, cu ajutorul acestor aparate. Auzisem de existenta lor, de la diferite mamici care-l folosesc, dar nu mi-ar fi trecut in veci prin minte sa cumpar si eu unu ptr Maya.
Stiam deja ca are un sistem imunitar destul de puternic, dar niciodata nu se stie, si despre cat de usor racesc copii cand intra in colectivitate, stiam destul de multe. De aceea am decis, ca trebuie sa merg pe mana celor ce deja folosesc aparate aerosoli pentru cei mici, si care nu au decat cuvinte de lauda pentru ele.
Kidscare m-a ajutat sa aleg aparatul potrivit familiei mele, si trebuie sa iti zic, ca Maya m-a schimbat foarte mult. Nu ma mai pun pe primul plan, acest loc fiind deja ocupa de o fetita agitata cu ochii mari, care striga prin casa mami, non-stop.
Daca ar trebuie sa spun cateva cuvinte despre Kidscare, pot sa pun ca este o firma responsabila, in care poti avea incredere, pentru ca trimit produsele intr-un timp foarte scurt. Te invit pe site-ul lor, pentru ca vei gasi aici produse potrivite celor mici, produse care iti vor face viata mult mai usoara. Mi-am luat aparatul de aerosoli, dar cu siguranta voi cumpara pe site-ul lor, alte produse pentru ea.
In concluzie, atunci cand devi parinte, totul se schimba. Nu vei mai putem alte lucruri pe planul principal ci te vei gandi la copilul care te asteapta acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *