Top trei tipuri de ghete, potrivite pentru orice mamica

Am reusit sa observ de multe mamici, care cu timpul s-au schimbat stilul vestimentar.  Initial spuneau ca nu vor renunta la pantofi cu toc, la cizme cu toc, in favoarea ghetelor, si fustele scurte in favoarea jeansilor.  M-am tot uitat pe internet dupa tipuri de ghete dama, si m-am decis sa fac un top trei tipuri de ghete potrivite pentru orice mamica.

Anotimpul rece se apropie cu pasi repezi, si fix din acest motiv, este timpul potrivit pentru achitionarea unor ghete de dama, asa ca ghete dama piele, a fost ceea ce am cautat in mediul online, stiind sigur ca aici voi gasi cele mai ok rezultate.

Ghete stil bocanci

Mie acestia imi plac, recunosc, ca ii consider cei mai comozi, si atunci cand trebuie sa alergi dupa cei mici. De asemenea fiind imblanite sunt potrivite si pentru viitoarele mamici, care nu isi mai permit sa mearga cu ghete cu toc dar nici sa faca frigul.

Ghete cu aplicatii metalice

Potrivite pentru anotimpul rece, aceste ghete dama piele naturale, sunt perfecte pentru ca poti baga jeansi cu usurinta in in ele. Nu te vei uda si nici nu vei fii nevoita sa stai uda la picioare, pentru sunt suficient de inalte pentru a te feri de umezeaza.

Ultima din top sunt ghetele cu toc. Acestea imi plac, sunt genul de ghete pe care le-as purta non-stop. Imi plac enorm si sunt foarte confortabile.

Le-am lasat pe ultimul loc, pentru ca sunt putin altfel, si doar o mamica experta in mersul pe tocuri, pentru ca acestea nu vor putea renunta la tocuri definitiv. Vor opta mereu pentru ghete dama piele naturala cu toc, pentru ca acestea vor fi mereu comode pentru ele. Si cu siguranta nu le va incomoda tocul indiferent de cati centimetri are acesta.

Indiferent de tipul de ghete pe care-l porti, cred ca cel mai bine este sa alegi ghetele din piele, fiind mult mai rezistente, si vor putea fi purtate sezon dupa sezon fara sa iti faci griji de aspectul lor, pentru ca daca le ingrijesti corespunzator, acestea vor arata la fel de bine ca in prima zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *