Un logo potrivit pentru afacerea ta

Sunt multe lucruri de care trebuie sa le stii atunci cand detii o firma, sau planuiesti sa deschizi o firma, mai bine spus. Eu nu planuiesc astfel de lucruri, desi recunosc, ca mi-as dori o firma, dar inca nu stiu ce se specific ar avea. Totusi, daca despre acte si multe lucruri afli lucruri pe internet, cand vine vorba de design-ul unei companii, trebuie sa stii exact ce ai de facut.

Daca dorim sa migram si in mediul online, trebuie sa te gandesti la un logo, la un site, si daca toate aceste lucruri iti spun straine, ei bine…aici poti apela la Cubick, ei sunt specialisti in domeniu.

Cred ca tot ce trebuie sa faci, este sa le spui specificul firmei, ce doresti sa vinzi sau ce tip de companie urmeaza sa deschizi. Astfel ei vor pune bazele unei schite, si dupa cateva detalii stabilite cu tine, vor pune la punct site-ul companiei tale.

Daca vei intra pe site-ul lor, vei observa ca realizeaza doua tipuri de site-uri, unul de prezentare si unul pentru vanzare. In cazul in care doresti, sa deschizi un magazin. Trebuie sa iti spun, desi stii deja, ca un magazine poate functiona perfect, si fata magazinul fizic, pentru ca poti vine tot ce doresti, din confortul locuintei tale. Totusi la un moment dat mi se pare putin incomod, pentru ca ajungi sa transformi o parte din locuinta intr-un spatiu de depozitare, dar asta in functie de ce alegi sa vinzi.

Iti mai pot spune ca Cubick realizeaza cu logo-uri, fiind un aspect important la un site – cel putin din punctul meu de vedere. Pentru ca acela atrage atentia cuiva, si daca acel cineva seamana cu mine..ii ramane in minte. Tocmai de aceea cred ca trebuie sa ai un logo specific companiei tale, nu poti sa fii in industria alimentara si sa ai ca logo un pantof, sau viceversa.

Alege un expert cand vine vorba de afacerea ta, mai ales daca te-ai decis sa migrezi in mediul online, pentru ca ei vor stii exact ce au de facut, si vor stii cum sa faca site-ul tau pe placul vizitatorilor si potentialilor clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *