Vitrine cofetarie – cum sa le alegi pentru a prezenta cat mai diversificat prajiturile si produsele de patiserie

Domeniul brutariei, panificatiei si patiseriei este unul dintre cele care vinde cel mai mult prin bifarea a trei criterii importante: calitatea ingredientelor utilizate, gustul desavarsit al produselor comercializate si prezentarea sofisticata. Utilizate in cofetarii, patiserii si unitati de alimentatie diverse – supermaketuri, brutarii, cantine – aceste vitrine cofetarie sunt disponibile intr-o gama caracterizata de un design robust, facil de intretinut, potrivite pentru prezentarea prajiturilor.

Selectarea celor mai potrivite vitrine cofetarie in functie de cerintele business-ului

Organizarea unui spatiu destinat unei cofetarii sau unei unitati alimentare similare garanteaza revenirea clientilor, atunci cand va trec pragul. Pentru ca locatia sa fie una atractiva, trebuie ca spatiul sa fie atent distribuit intre mobilierul specific, vitrinele frigorifice pentru prezentarea si expunerea bauturilor racoritoare si a prajiturilor.

Pentru a raspunde cerintelor diverse ale antreprenorilor care doresc sa demareze o astfel de afacere, vitrinele de cofetarie sunt disponibile in diferite modele si dimensiuni, conform suprafetei spatiului si a produselor comercializate zilnic.

–          Suprafata totala alocata pentru prezentarea prajiturilor

Mobilierul si echipamentele create pentru aceasta industrie sunt proiectate si fabricate de catre profesionisti, in conformitate cu normele impuse de aceasta industrie, prin utilizatea elementelor si materialelor de calitate. Asadar, la alegerea vitrinelor frigorifice se vor lua in considerarea suprafata alocata pentru amplasarea mobilierului de prezentare, dar si de suprafata totala a spatiului, pentru a nu aglomera spatiul si mentinerea unei incaperi aerisite si placute pentru viitorii clienti.

–          Modul de prezentare

Categoria vitrine cofetarie este disponibila in diferite dimensiuni si modele, cel mai important aspect fiind numarul de rafturi cu care acestea sunt prevazute. In mod evident, mai multe rafturi permit prezentarea mai multor produse, pe care clientii le pot vizualiza mult mai facil.

Vitrine cofetarie moderne si performante care ofera spatiilor amenajate un aspect atractiv

Prezentarea si promovarea produselor si serviciilor reprezinta, in foarte multe cazuri, peste 50% din vanzarile totale lunare. Modul in care o cofetarie este amenajata – design, mobilier, culori folosite pentru vopsirea peretilor – trebuie sa ilustreze un spatiu vesel, care imbie la “ceva dulce”.

Pe langa etalarea dulciurilor delicioase, apa si sucurile racoritoare trebuie sa fie intotdeauna prezente, pentru a completa gustul desavarsit al prajiturilor.

Caracteristicile tehnice ale vitrinelor pentru cofetarie:

Fiecare model de vitrina cofetarie prezinta caracteristice unice din punctul de vedere al dimensiunilor, numarului de rafturi si al culorii. Insa toate vitrinele performante, care mentin optim produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:

–          reglajul temperaturii de refrigerare, adaptata in functie de produsele prezentate;

–          iluminare interna pentru estetica si un efect deosebit al prezentarii;

–          deshidere cu usi culisante;

–          termometru si umidificator;

–          optiunea de ventilare cu aer cald pentru produsele de patiserie;

–          baza si lateralele sunt fabricate din lemn;

Functii performante si dotari de exceptie pentru vitrine cofetarie performante:

Intelegand exigentele impuse de cei care administreaza si dezvolta astfel de afaceri, compania Luxor distribuie vitrine cofetarie intr-o varietate de modele si dimensiuni, pentru a raspunde cerintelor fiecarui tip de client in parte. Aceasta cuprinde o serie de vitrine pentru cofetarie care au incluse dotari suplimentare, cum sunt:

–          Posibilitatea selectarii uneia dintre cele 3 variante de racire: versiunea cu racire prin ventilatie si temperatura de refrigerare +4°C si +10°C; modelul pentru patiserie cu aer cald, la o temperatura de lucru +40°C si +90°C si versiunea neutra.

–          Posibilitatea selectarii diverselor decoratiuni pentru crearea modelelor unicat;

–          Integrarea umidificatorului cu ultrasunete;

–          Optiunea de iluminare a partii frontale;

Pentru vizualizarea detaliilor fiecarui model de vitrina cofetarie, accesati site-ul www.vitrine-frigorifice.com. Detalii suplimentare, informatii despre comenzile personalizate si plasarea comenzilor sunt servicii solicitate reprezentantilor companiei Luxor, telefonic sau online:

 –––––––––––––––

Telefon – 0234 581 476

Mailoffice@vitrine-frigorifice.com

Adresa sediu: Str.Stefan cel Mare, Nr.11 – Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *