Wishlist de toamna de pe rosegal.com

Buna, de mult nu mi-am mai facut un wishlist, asa ca a venit timpul sa iti spun ce vreau de prin afara. Despre Rosegal ti-am mai povestit, dar trebuie sa recunosti, ca a trecut ceva timp de cand nu ti-am mai aratat nimic de pe acest site.

M-am uitat mai toata ziua, pentru ca imi este dificil, sa aleg cateva produse. Pur si simplu am gasit haine care imi spun „ia-ma”. Iti voi arata ce contine cosul meu de cumparaturi, si atunci cand voi intra in posesia lor, voi face un ootd special, folosit aceste produse.  Acest hanorac se incadreaza perfect in sintagma potrivita celor de la  Rosegal Halloween Sale

Pe langa acest superb hanorac, am gasit si o bluza tare draguta. Imi place sa imi cumpar haine de pe site-urile aceste, pur si simplu am gasit modele, ce la noi in magazine nu se gasesc. Bluza de mai jos, mi se tare interesanta.

Produse de Halloween perfect pentru wishlist-ul de toamna

Imi place culoare, dar si designul. Pur si simplu, este o bluza superba, potrivita pentru o zi la birou. Nu-i asa?  Ultimul produs ales, este tot o bluza. Un cardigan, destul de interesant. Imi place acest tip de bluza, pentru  ca sunt genul de persoana, care poarta tricouri si pe timp de iarna, si care alege aceste bluze.

Pe site-ul celor de la Rosegal, impreuna cu cele de mai sus, vei observa o multime de lucruri interesante. Produse cu preturi foarte ok. M-am uitat pe site-ul lor, si m-am decis sa imi comanda cateva produse, produse in valoare de 50 de dolari. Imi place hanoracul foarte mult, si cu siguranta il voi comanda, la fel si bluza alba cu albastru, totusi la cardian…ma mai gandesc.

Imi place rosegal.com, este genul de magazin online. Care iti permite sa cumperi cu bani putin haine minunate. Acesta este wishlist-ul meu de toamana de pe rosegal.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *