Garsoniera ideala

Anul acesta am terminat facultatea de medicina, iar in semn de recunostinta parintii mei mi-au cumparat o garsoniera la Bacau. Am ales sa ma mut la Bacau, deoarece iubita mea este de aici si am obtinut locuri de munca la spitalul general din acest oras minunat.

Procesul de mutare nu a fost cel mai simplu, insa, aplicand cateva trucuri, am reusit sa gasim anunturi cu garsoniere de vanzare Bacau, foarte convenabile la pret si destul de spatioase pentru modelul de garsoniera standard.

Am cautat anunturile folosind platforma de la ziarulimobiliar.ro, un site care se ocupa de promovarea si postarea anunturilor de pe piata imobiliara din Romania.

Pe acest site am avut norocul de a gasi o multime de anunturi garsoniere Bacau, destul de repede pentru a ne putea incepe noul job.

Am decis ca ne vom muta intr-o garsoniera decomandata la 5 minute distanta de Spitalul Judetean Bacau.

Aceasta experienta de a ne muta intr-un oras diferit, cel putin pentru mine a fost foarte constuctiva deoarece am putut sa experimentez responsabilitatile vietii de adult, care m-au facut sa cresc, atat personal, cat si profesional.

Datorita site-ului ziarulimobiliar.ro am resusit sa facem aceasta mutare destul de repede pentru a incepe renovarile. Desi garsoniera achizitionata era intr-o conditie cat se poate de locuibila, am decis sa schimbat culorile peretilor si toata gresia din locuinta. De asemenea, avand un balcon destul de spatios, am decis sa il transformam intr-o bucatarie si am mai castigat o camera unde se afla vechea bucatarie care acum a devenit salonul pentru oaspeti.

Recomand site-ul celor de la ziarulimobiliar.ro, deoarece ofera o gama completa de anunturi pentru piata imobiliara, iar locuintele pe care le-am vazut sunt intr-o stare foarte buna. Cei interesati sa achizitioneze o garsoniera vor ramane foarte suprinsi de ofertele din Bacau si de calitatea constructiilor.

Ziarul imobliar te ajuta sa iti construiesti caminul asa cum iti place!

Un comentariu la „Garsoniera ideala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *