Inainte de inaugurarea clubului, ai grija de sonorizare!

Stii, daca iti doresti un club de lux, trebuie sa te gandesti la fel de mult la echipamente audio profesionale ca la constructie si amenajarea acesteia.
Poti ajunge in topul celor mai bogati oameni din Romania, cu un club de lux situat in centrul oricarui oras mare din tara, daca ai in vedere:

-alegerea cladirii. Trebuie sa fie o cladire impunatoare si sigura, nu o hala dezafectata sau un imobil cu bulina rosie! Cand vine vorba de cluburi, tinerii au devenit mai prevazatori de la nenorocirea care a avut loc acum trei ani. La starea impecabila a constructiei se adauga asigurarea locurilor de parcare suficiente fiindca este la moda sa vii la club cu masina foarte scumpa, sa te vada amici si fetele.

-amenajarea scenei si mobilierul. Fara scaune din plastic si scena improvizata care se poate prabusi! Mobilierul elegant atrage clientii cu bani. Sa nu astepti sa intre tineri foarte eleganti in bomba ta, daca nu depui eforturi in scopul elegantei.

-zugraveala, decoratiunile interioare. Verdele din scoli si griul tot din scolile din trecut, nuantele acelea monotone nu au ce cauta in clubul tau! Ai atatea culori vesele si pastelate la dispozitie. Da-le impresia clientilor ca se afla in sala de bal a palatului si vei vedea cum scot bani din buzunar si cum inchiriaza clubul tau si pentru petreceri particulare!

-sonorizarea. Ocupa-te de ea de la pregatirea localului! Simultan cu amenajarea salii, a holurilor, a garderobei, a minirestaurantului si a grupurilor sanitare, intra pe site-ul magazinului Xevents.ro si inchiriaza sau cumpara echipamente profesionale de sonorizare, fiindca intri si tu in randul profesionistilor artei spectacolului din moment ce iti deschizi un club! Toate cluburile de succes colaboreaza cu ei. Au in portofoliu teatre, filarmonici, primarii, gari, aeroporturi, malluri si complexe comerciale.

Oamenii fac anunturi de la microfoanele si boxele lor ca sunetele sa fie impecabile si mesajele receptionate la timp. Oare cum ar fi sa se anunte imbarcarea pentru un anumit zbor, iar calatorii sa nu inteleaga?
Numai rasfoind portofoliul bogat al firmei va dati seama cat de bune sunt echipamentele lor si cat de usor se obtine o colaborare de lunga durata cu acesti parteneri seriosi. Firma functioneaza legal fiind in topul furnizorilor de echipamente de sonorizare de calitate premium din tara noastra, dar primeste comenzi si din strainatate, de aceea limba oficiala a site-ului este engleza.
Celor care au nevoie de sonorizare impecabila, dar au dificultati in alegerea echipamentelor li se ofera consiliere gratuita ca toata lumea sa fie 100% multumita.

M-am intalnit cu echipamentele lor la evenimente nationale importante, in diferite institutii si cluburi si la spectacolele cu pretentii. Organizatorii vorbesc cu mandrie despre parteneriatul pe care il au cu ei, fiindca sunt garantia calitatii. Un sunet impecabil intretine o atmosfera placuta, in timp ce bruiajele, zgomotele de fond sau microfoniile alunga si pe cei mai fideli clienti.
Cred ca ati inteles ca nu este de glumit cu sonorizarea si daca nu investiti in ea, oricand portile clubului vostru vor fi inchise de catre clienti.
Simultan cu proiectarea cladirii si cu toate lucrarile importante de amenajare a clubului, interesati-va de sonorizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *