Lumina iti poate imbunatatii buna dispozitie

Un lucru bine stiut, de foarte mult timp, este ca lumina iti poate infleunta starea si dispozitia. Cercetatorii au descoperit, comform unui studiu, ca persoanele care nu au incaperea sau casa iluminata suficient, sunt predispuse la depresie si la boli ale inimii. In schimb, persoanele care detin foarte multe corpuri de iluminat in casa, au o personalitate mult mai solara si sunt mai longevivi. Acest studiu a fost aplicat in toate tarile Europene, iar rezultatul a fost acelasi. Insa, nu este nevoie sa fii om de stiinta pentru a sti ca o casa iluminata este mult mai primitoare decat o incapere intunecoasa, care iti aduce aminte de un beci.

Am descoperit ca pe site-ul savelectro.ro sunt o multime de prize si intrerupatoare, dar si spoturi led pentru a infrumuseta locuinta. Acest magazin online este foarte bine amenajat, datorita faptului ca este administrat de specialisti in acest domeniu, care vor oferi clientilor doar cele mai bune produse la preturi foarte convenabile!

Am ales sa cumpar mai mult prize standard cu capac, 2 module Thea Modular Panasonic, de culoare alba. Motivul pentru care am ales acest model, este ca detine un capac care poate acoperi priza pentru a oferi un mediu mai sigur copiilor in interiorul locuintei. De asemenea, acest tip de priza este util si la baie sau bucatarie, deoarece aburul si apa nu se pot infiltra pentru a provoca un scurt circuit.

De asemenea, am ales sa cumpar si spoturi Led 4W, IP44de la Ultralux. Acest tip de spot, este realizat din alama satinata si ofera o lumina neutra, placuta la ochi, atat pentru citit, cat si pentru privitul la televizor.

Spoturile cu led au fost o alegere foarte buna, deoarece locuinta dispune de mai multe arcade in care le-am plasat si ofera un efect foarte frumos, mai ales seara cand se sting luminile principale si raman doar acestea.

Magazinul savelectro.ro este cel mai bun in domeniu si il recomand celor care doresc corpuri de iluminat de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *