Produse Vivanatura, produse naturale pentru tine

Iti povesteam candva, ca imi plac produsele natuale. Imi plac foarte mult aceste produse. Nu pentru mirosul lor, pentru ca asa cum ti-am spus atunci, nu au un mirosul asa parfumat. Cum sunt cele din comert. Totusi cel mai mult ma atrage faptul ca sunt realizate din ingrediente mult mai naturale.

Ti-am povestit acum ceva timp, cat de mult m-a impresionat pasta de dinti de Vivanatura. Am avut ocazia sa testez doua tipuri de pasta de dinti si o apa de gura. Azi vreau sa iti prezint alte produse marca Vivanatura.

  1. Crema de par

Aceasta crema am mai folosit-o candva. Inca de atunci stia, ca este buna. In aceea perioada nu stiam ca Vivanatura, este brandul care ne furnizeaza produse naturale, de calitate superioara. Stiu doar ca mersesem la un plafar si am cerut un produs pentru caderea parului. Doamna de acolo mi-a recomand aceasta crema.

Trebuie sa iti spun ca are efect, pentru mine a avut. Atunci cand am folosit-o. Dar asa cum iti ziceam, cred ca totul tine de tine. Mai ales ca stresul iti poate afecta parul. Trebuie sa iti spun ca este o crema cu un miros nu tocmai placut. Fiind usor intepatar – dar este normal pentru ca contine petrol.

2. Crema demachianta – fara lacrimi

Demachiera este importanta pentru mine. Cred ca si pentru tine. De aceea vreau sa iti prezint aceasta crema demachianta cu migdale si argint. Iti spun sincer, ca este prima data cand aud de aceasta combinatie, dar aceasta crema imi place.

Ce contine: Ulei de migdale, ulei de palmier, ulei samburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de masline, galbenele, levanțica, aloe vera, roinița, nalba mare, argint coloidal.

Realizat print-o formula speciala. Aceasta crema demachianta nu provoaca usturimi in zona ochilor. Din acest motiv vine si denumirea: fara lacrimi.

3. Masca de fata

Masca de fata cu trandafir si argila, am folosit-o de vreocateva ori. Imi place efectul sau asupra tenului. Acesta ramanand placut la atingere si cu un aspect curat avand si un rol cicatrizant. Este un produs 100% natural, si contine : argila activa, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavanda, tea tree și trandafiri.

4. Lotiune tonica cu aloe vera si albastrele 

Este prima data cand aud de aceasta lotiune tonica cu aloe vera si albastrele. Hidrateaza tenul, te scapa de acel efect de piele care strange. Calmeaza pielea uscata si o catifeleaza.

Contine:  glicerina, acid hialuronic, lactat de sodiu, aloe și extracte active din plante cu proprietati emoliente, tonice și hidratante.

5. Picioare obosite – balsam racoritor 

Acesta este preferatul meu si aliatul meu dupa o zi lunga de munca. Desi prima data cand l-am folosit era putin sceptica, dupa ce am simtit cum picioarele mele se linistesc dupa aplicare acestui balsam. Ti-am povestit si aici despre acest produs.

Contine: eucalipt, camfor, menta, ghimbir, tea tree, hamamelis, castan, ceai verde, scorțisoara, salcie, galbenele, tataneasa, patlagina, iedera, stejar, vița de vie, afin și maces.

Desi acum ti-am spus, produsele nu au un miros parfumat ca cele din comert, cele clasice. Produsele Vivanatura detin un loc special in dulapul meu. Apelez la ele de fiecare data cand am nevoie, si de cand am inceput sa le folosesc, am inceput sa observ schimbari.

Te invit sa pasesti in universul Vivanatura, cu siguranta vei gasi cateva produse perfect pentru tine. Eu intre timp, voi incerca si alte produse, si promit sa iti povestesc despre fiecare in parte.

26 de comentarii la „Produse Vivanatura, produse naturale pentru tine

  1. Imi plac foarte mult produsele naturale si incerc sa le folosesc cat mai mult in ritualul meu zilnic de ingrijire.
    O sa incerc si eu masca de fata cu trandafir si argila.

  2. Deși nu am folosit produse de la brandul Vivanatura, îmi plac și folosesc produsele naturale sau pe baza de ingrediente naturale. Din produsele prezentate de tine mi-ar plăcea să încerc loțiunea tonică, balsamul pentru picioare dar și crema pentru păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *