Rivali – Penelope Douglas – Recenzie

Acum ceva vreme ti-am prezentat cartea Intimidare, o carte de Penelope Douglas, pe care am adorat-o.

Carte ce face parte din seria The Fall Away, Rivali, fiind cea de-a doua. Ma asteptam ca actiunea sa continuie prima carte, si relatia dintre Tate si Jared sa fie tot in primul plan. Totusi m-am inselat, si acum il cunoastem mai bine pe Madoc si pe Fallen.

Cartea este impartita pe volume, si fiecare volum ii pune in valoare, intr-un capitol vorbim de Madoc in urmatorul capitol de Fallon. Dar fiecare capitoul se impletesc intr-un fel unic, si te face sa ramai cu sufletul la gura, cu fiecare pagina citita.

Totul incepe cu o casatoria tatalui lui Madoc cu mama lui Fallon, Patricia. Acestia ajuns sa se indragosteasca si sa se intretina relatii sexuale. Parintii lor decid ca trebuie sa o trimita pe Fallon departe si astfel sa se urasca reciproc. Dupa ceva timp, Fallon se intoarce, incearca sa se razbune pe Madoc, dar actiunea ia o intorsatura ciudata.

Mie mi-a placut enorm cartea. Am citit-o in cateva zile si recunosc ca abia astept sa citesc si celelalte carti din seria The Fall Away. Pentru ca vreau sa vad ce se intampla mai departe si daca fiecare carte va continua cele doua povesti de dragoste.

Felul in care Fallon vine si dispare din viata lui Madoc, si cum Madoc se transforma putin cate putin intr-un tip in care Fallon poate avea incredere. Fiecare scena pasionala dintre ei, te face sa te intrebi ce se va intampla la final. Am ramas cu sufletul alaturi de Madoc cand Fallon a plecat, am fost alaturi de ea cand am citit fiecare pagina din trecutul lor.

M-am bucurat alaturi de cei doi si tocmai de aceea este o carte ce o recomand tuturor celor ce vor sa citeasca o lectura usoara, dar in acelasi timp fascinanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *